Брифінг голови Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула за 18 березня

ПРЯМА МОВА
18.03.23 - 20:30

Брифінг голови Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула за 18 березня.

 ГОЛОВНЕ:

- Ситуація на нашому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України. За інформацією Генерального Штабу ЗСУ, противник безрезультатно намагається покращити свої позиції, веде обстріл мирних громад на правому березі річки Дніпро, в тому числі, вчергове обстріляно місто Херсон.

- У нас минула ніч також була тривожною через атаку дронів-камікадзе. Три з них було знищено в Дніпропетровській области силами та засобами підрозділів Повітряного командування «Схід». В Новомосковську тривають роботи з ліквідації наслідків вчорашньої атаки.
У Нікопольському та Криворізькому районах – обстрілів не було.

- Ситуація у Кривому Розі контролюється Радою оборони міста. Вся важлива інфраструктура та комунальний транспорт працюють стабільно.

- Працюють всі лікарні. Щодо ситуації з ковідом: нових випадків за добу +106. Всього лікується від коронавірусу вже 758 осіб. Тому ще раз наполегливо рекомендую щеплення. Вакцини в місті є. Бережіть своє здоров'я та здоров'я своїх близьких.

- І про наші мирні перемоги. На відкритому турнірі з боксу в місті Дніпро вихованці Криворізької ДЮСШ №2 показали відмінний результат. Бабин Михайло та Козак Єгор здобули «золоті» медалі, Дигтяр Максим - «срібну», а Марченко Ярослав - «бронзу». Вітаю наших спортсменів з чудовими результатами та бажаю їм нових перемог!!

А в цілому зазначу, що ми поступово відроджуємо спортивне життя у місті. З початку 2023 року в Кривому Розі вже проведено понад 30 змагань міського, обласного та всеукраїнського рівнів.
Ми пишаємося, що саме Кривий Ріг сьогодні прийняв учасників I Всеукраїнського турніру з боротьби самбо. Понад 100 спортсменів з 12 міст. Завтра повідомлю імена переможців.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! Неминучу!
Скучної вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»