Брифінг радника начальника ВА Кривого Рогу Олександра Пискуна на 19 листопада

ПРЯМА МОВА
19.11.22 - 20:34

Підсумкові брифінги про ситуацію в Кривому Розі тимчасово даватиме Олександр Пискун - радник начальника ВА.

Доброго вечора, дорогі земляки! Я – Олександр Пискун, радник начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула.

 

Протягом тижня Олександр Юрійович буде на лікарняному. При цьому він постійно перебуває на зв’язку і з військовими підрозділами, і з правоохоронними структурами, і з комунальними та цивільними службами. Ситуація - під контролем. Він відновлює здоров’я після того, як потрапив під обстріл у Нововоронцовці на Херсонщині. Це було ще в квітні. Проте, тоді була дуже складна ситуація і Олександр Юрійович прийняв рішення працювати для захисту нашого рідного Кривого Рогу. Зараз ворога відкинуто на лівий берег річки Дніпро. І О.Вілкул взяв тиждень на відновлення.
 

- В цілому, ситуація на фронті стабільно напружена, але контрольована нашими Збройними Силами. За інформацією Оперативного командування «Південь», нашими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовані вогневі завдання по районах скупчення живої сили, озброєння та техніки противника.

- Окупанти  з «Градів» та зі ствольної артилерії знову тероризували Нікопольський район. Вдарили по Нікополю  та селах Капулівка, Іллінка, Добра Надія і Вищетарасівка. Понад 80 снарядів. Без втрат.

 

У  Криворізькому районі вночі та вдень обстрілів не було. Піротехніки ДСНС  за останні п’ять днів по Криворізькому району  знищили  144 одиниці вибухонебезпечних  предметів.

- У самому Кривому Розі - спокійно. Забезпечено роботу всієї інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних закладів. Місто працює на Перемогу.

- На цьому тижні, за дорученням Олександра Вілкула, Кривий Ріг відправив  до Херсонської області  більше 20 тонн продуктів харчування, а також генератори, комунальну техніку та інше необхідне для відновлення нормального життя на деокупованій території та для підтримки людей.
Українці завжди будуть допомагати українцям!

- Про наші мирні перемоги. Вихованці ДЮСШ №6 та клубу «Барс»  стали призерами на Чемпіонаті Європи з кікбоксингу серед дорослих. Це Максим Семенчук, Ростислав Герасименко та Олег Беспятий. Місто пишається вами, хлопці!

Вороги знають: Бійся Бога та хлопців з Кривого Рогу! Разом до Перемоги! Слава Кривбасу та Слава Україні!

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: