Криворіжгаз: чому важливо встановити в помешканні сигналізатор газу?

РЕКЛАМА
23.11.22 - 12:08

Останнім часом Кривий Ріг став прихистком для багатьох родин, які вимушено покинули свої домівки, рятуючись від бойових дій. Як правило, криворіжці допомагають родинам із постраждалих від війни регіонів, надаючи їм оселі, в яких певний час не користувалися газовими приладами.

Недотримання правил безпеки може призвести до отруєння чадним газом, що у лічені хвилини спричиняє тяжке отруєння і навіть смерть. Чадний газ невидимий, він не має кольору та запаху. Тож людина не може відчути, чи він накопичується в приміщенні.

 

Найбільшу кількість отруєнь чадним газом спричиняє порушення тяги в димових та вентиляційних каналах. Від їх справності та належної роботи залежить безпека, життя та здоров`я.

 

Проте, окрім перевірки ДВК, важливо встановити в помешканні сигналізатор газу. Цей прилад убереже від отруєння чадним газом та від витоків природного газу в оселі.

 

Сигналізатор чадного газу, який визначає його наявність у повітрі — єдиний спосіб збагнути небезпечну ситуацію і вчасно запобігти отруєнню. Він ефективний у будь-яких приміщеннях. Сигналізатор має звуковий та світловий сигнали тривоги, та сповіщає про витоки природного, скрапленого та чадного газу.

 

Придбати надійний сигналізатор газу можна у будь-якому 104.ua клієнтському просторі нашого міста або за номерами контакт-центру (056) 46 26 104, (067) 62 92 104.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: