Криворіжгаз у рамках проекту «Дерево життя» висадив нові зелені насадження у Кривому Розі

РЕКЛАМА
08.11.22 - 13:36

Днями фахівці компанії «Криворіжгаз» висадили фруктові дерева на території скверу ім. Гутовського. Захід відбувся у рамках започаткованої соціальної ініціативи - «Дерево життя». Суть екоакції полягає в тому, аби спонукати споживачів газу відмовитись від паперових рахунків за розподіл газу на користь електронних. На зекономлені кошти на друці рахунків газовики висаджують нові зелені насадження у Кривому Розі.

«Минулої суботи на території скверу ім. Гутовського працівники нашої компанії разом зі своїми дітьми висадили саджанці фруктових дерев. Нові дерева з’явилися завдяки свідомим споживачам АТ «Криворіжгаз», які відмовились від паперових квитанцій за розподіл газу, та натомість обрали їх електронний варіант. Тож 10 дерев доповнили неймовірний сад на мікрорайоні Східний. Закликаємо всіх наших споживачів бути екосвідомими та відмовитися від друкованих рахунків, обравши їх електронний аналог. Це буде ваш особистий внесок у життя майбутніх поколінь нашого міста», - говорить начальник управління зовнішніх комунікацій АТ «Криворіжгаз» Дар’я Орлова. 

 

Крім того електронну платіжку на відміну від паперової неможливо загубити. Вона має той самий вигляд, містить ту ж інформацію, що і друкований рахунок. Її можна зберегти на комп’ютер чи телефон та переглядати без доступу до інтернету.

 

Зробити це можна в особистому кабінеті на сайті 104.ua. Щоб відмовитись від паперового рахунка необхідно виконати три прості кроки:

  1. перейти в особистий кабінет на сайті 104.ua і натиснути на три лінії у лівому верхньому куті екрана;
  2. обрати пункт «Розрахунки»;
  3. натиснути «Відмовитися від паперового рахунка» у розділі «Рахунок».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: