Визволяючи Харківщину, загинув криворізький воїн Олександр Татарчук

ЖАЛОБА
27.11.22 - 15:38

У боях за нашу Батьківщину загинув криворізький воїн Олександр Татарчук. Він поліг біля Сулигівки Ізюмського району Харківської області. Олександр служив солдатом-навідником механізованого відділення окремої механізованої бригади. Тривалий час бійця вважали зниклим безвісти, бо про нього не було відомостей. На жаль, прийшла звістка про його загибель.

Олександр працював помічником машиніста тепловоза залізничного цеху № 2 «АрселорМіттал Кривий Ріг», - розповіли на підприємстві.

 

Захищати країну вирішив ще у 2020 році, коли був прийнятий на військову службу за контрактом. 

 

«Він був гарною людиною, сумлінним працівником з чудовими перспективами. Він завжди переживав за свою справу, намагався все робити якнайкраще, – розповідає Валерій Руденко, заступник начальника ЗЦ № 2. – А ще Олександр був патріотом, тому й вирішив стати на захист країни. На жаль, війна забирає найкращих людей. На кладовищі, проводжаючи наших хлопців в останній шлях, ми бачимо багато могил, в яких лежать молоді люди. Серце стискається від болю, їм би жити і жити, працювати, розвиватися. Але вони віддали своє життя за мир та свободу. Завдяки їм, у Кривому Розі ми маємо змогу вільно жити та працювати. Ми віримо, що незабаром вся наша країна буде звільнена».

 

У Олександра Татарчука залишилися дружина та донька.

 

Вічна пам’ять і шана нашому захиснику! 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: