04 грудня 2018

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 04.12.2018 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 04.12.2018 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Класи закривають на карантин

За останній тиждень до лікарень зі скаргами на нежить, головний біль та кашель звернулися понад 16 тисяч мешканців Дніпропетровщини. Захворюваність на застуду зростає, проте епідпоріг не перевищено. Про це повідомляють в обласному у департаменті охорони здоров’я. У Кривому Розі організовано щоденний моніторинг рівня захворюваності школярів. Як свідчать останні дані, епідемічний поріг по місту не перевищено. В міському департаменті освіти і науки констатують - закривати школи на карантин поки немає необхідності. На вимушених канікулах - лише окремі класи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Візит генконсула Німеччини до Кривого Рогу

За підтримки Уряду Німеччини у Кривому Розі відновили будівлю навчально-виховного комплексу Донецького юридичного інституту МВС України. Ремонт та оснащення вишу - один з восьми проектів федеральної компанії джі-ай-зет у нашому місті. В урочистому відкритті корпусу інституту взяли участь Генеральний консул Німеччини Вольфганг Мьоссінґер, керівник проекту джі-ай-зет Бербель Швайгер. А також представники ряду Міністерств України.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Продаж залізничних квитків на свята

Заздалегідь купити квиток на залізничний рейс у період новорічних та різдвяних свят стало справою нездійсненною. Онлайн-ресурси повідомляють, що потягів немає, а у касах продаж квитків припинено. Є ще одна проблема - в період новорічних свят з 15 грудня до 15 січня повернути квитки через інтернет буде неможливо. У пасажирів - чимало запитань. Відповіді шукав наш кореспондент Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чи повернуться в Україну заробітчани

За даними Мінсоцполітики, упродовж усього року за кордоном на заробітках перебувають понад три мільйони українців. На сезонні роботи їдуть ще до дев'яти мільйонів. В ООН зазначають, що майже 6 мільйонів громадян України перебувають на заробітках постійно. За обсягом трудових мігрантів українці - у першій десятці в світі. В опозиції переконані - Україна має створити умови для того, аби громадяни прагнули працювати вдома, а не полишати сім'ї в пошуках заробітку за кордоном.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Зарічному

Сьогодні на об`їзній дорозі поблизу мікрорайону Зарічний сталася дорожньо-транспортна пригода. На слизькій дорозі не розминулися два ВАЗи. На місці події працювали правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проект Громадського бюджету у 88 дитсадку

Чисте і тепле повітря для малюків. Про систему вентиляції у дитсадку номер 88, що у Довгинцівському районі, подбали Автори проекту Громадського бюджету. Щойно реалізували цю ідею, вже готуються до втілення нового проекту, який переміг у конкурсі цього року. Розповідає Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фестиваль у ДонНУЕТ

Кулінарні секрети від переможниці конкурсу "Майстер-шеф", поради, як зберегти заощадження, детальна інформація про можливості стажування за кордоном. В Донецькому національному університеті економіки і торгівлі відбувся фестиваль «Золоті можливості». Олена Мухіна знає більше про це.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фестиваль Докудейс у Кривому Розі

15-й міжнародний фестиваль документального кіно про права людини «Docudays ua» у Кривому Розі пробуде ще десять днів. Вчора усі охочі мали змогу безкоштовно подивитись перші фільми. З кінотеатру "Олімп" - наш сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Освячення храму на Зарічному

Сьогодні православні християни святкують Введення до храму Пресвятої Богородиці. Тема цього свята надзвичайно проста - маленьку дівчинку батьки привели до Єрусалимського храму. В ті часи багато хто так чинив, однак тільки епізод з життя Іоакима, Анни та Марії став приводом для великого церковного торжества. Наталія Рибчинська дізнавалася, в чому для сучасників смисл історичних подій, і бачила освячення храму на Зарічному.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фестиваль “Стартінейджер”

Ритм та драйв. Це фестиваль “Стартінейджер”, який пройшов у Тернівському районі за підтримки Північного комбінату. У танцювальних баттлах змагалися шкільні колективи району. Головний приз - премія у 7 тисяч гривень. Виграні кошти переможці зможуть витратити на шкільне обладнання чи туристичну поїздку з однокласниками до одного з укранських міст.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки