05 грудня 2018

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 05.12.2018 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Сезон вірусних захворювань у місті

Спалахи захворюваності на грип прогнозуються на кінець року, а триватиме епідеміологічний сезон аж до травня. Про це повідомляють в міністерстві охорони здоров'я. Циркулюватимуть в Україні три різновиди вірусу грипу. Медики нагадують, що найкращим способом профілактики грипу є вакцинація. Детальніше про особливості цього епідперіоду - в сюжеті Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проблема з квитками не вирішена

Купити квитки на потяг заздалегідь - неможливо. Про це йшлося в нашому сюжеті вчора. Представники залізниці заявляли: проблему буде знято 5-го грудня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виявили тіло в приватному будинку

Вчора в одному з помешкань приватного сектору в Центрально-Міському районі виявили тіло жінки. Про моторошну знахідку у власній літній кухні, яку здавала в оренду своїм знайомим, поліцейським повідомила господарка домоволодіння. Обставини трагедії розслідує Криворізький відділ поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
40 років трагедії на шахті ім.Фрунзе

П’яте грудня – знакова дата для гірничорятувальників. Саме в цей день у тисяча сімдесят восьмому році на шахті імені Фрунзе сталася аварія. Внаслідок обвалу під товщею гірничої маси опиився один із шахтарів. Рятувальники разом із працівниками шахти вирушили на глибину. Ще один обвал став фатальним для сімох людей.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Круглий стіл в ДЮІ з проблеми насильства

Кривий Ріг долучився до міжнародної акції "16 днів проти насильства". У Донецькому юридичному інституті провели засідання круглого столу та влаштували тематичний флешмоб.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спроба крадіжки з банкомату

Сьогодні о п'ятій ранку в Тернівському районі невідомі намагалися обікрасти банкомат. Поліцію викликав працівник служби охорони. Поживитися зловмисникам не вдалося. З місця злочину вони зникли ще до приїзду правоохоронців.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бездротовий зв'язок у ліфтах

У місті почастішали крадіжки кабелів зв’язку у ліфтах. У Саксаганському районі невтішна статистика – близько 15 таких випадків за місяць. Витрати на відновлення зв’язку сягають мільйонів гривень. Управителі частково знайшли вирішення цієї проблеми. Бездротовий зв'язок – такою інновацією вже облаштовані майже 350 ліфтів у понад ста будинках. Передусім таким обладнанням оснащують ліфти, що вже постраждали від крадіжок. Під управлінням «Житлосервіс-КР» - ще понад 180 неоснащених сучасними приладами зв'язку багатоповерхівок, але у компанії запевняють – це справа часу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проект Громбюджету у 210 дитсадку

В дитячому садку №210 презентували реалізований проект конкурсу Громадський бюджет - «Сенсорія». Відтепер малюки займатимуться у спеціальній розвивальній кімнаті для дітей з особливими потребами. В цьому дошкільному закладі функціонує 4 корекційних групи. Дві - для малюків з вадами мовлення і стільки ж - для дітей з порушенням розвитку. Всього дитячий садок відвідує півтори сотні дошкільнят. Працівники закладу результатом задоволені. Кажуть – перемога стала для них неочікуваною, адже брали участь у конкурсі вперше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Військово-спортивна гра до Дня Збройних Сил

У 41-ій школі провели військово-спортивну гру. Присвятили її Дню Збройних Сил України. Команди одинадцятикласників з усіх шкіл Саксаганського району демонстрували фізичну підготовку та патріотичний дух. З юнацьких змагань - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спілка творчо обдарованих дітей

У центрі дитячої та юнацької творчості Металургійного району урочисто приймали нових членів міської спілки творчо обдарованих дітей. Всі вони протягом року ставали переможцями та призерами фестивалів і конкурсів у різних напрямках – від творчості до технічних ноу-хау. Подробиці – в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Конкурс юних скрипалів

Сьогодні у першій музичній школі відбувся конкурс «Надія». Перед глядачами та членами журі виступали юні скрипалі – учні музичних шкіл та закладів естетичного виховання. Музичну надію криворізької скрипки слухала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ