06 грудня 2018

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 06.12.2018 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Прощання з Богданом Хлівним

4-го грудня війна забрала ще одне молоде життя. 25-тирічний Богдан Хлівний служив за контрактом. Загинув у Луганській області від снайперської кулі ворога. Сьогодні рідні та близькі друзі провели Богдана в останню путь.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нарада по ремонту спортивних закладів

Півстоліття і більше. Такий поважний вік мають більшість спортивних споруд в Кривому Розі. Утримувати їх дедалі важче, утім місто не має наміру відмовлятися від жодного з об'єктів. У рамках масштабної програми розвитку спортивної інфраструктури Кривий Ріг готується до першого етапу реконструкції стадіону "Металург". Торік був проведений підготовчий комплекс робіт та розроблений проект реконструкції стадіону. Такі масштабні роботи місто бере на себе в умовах повного припинення державного фінансування спортивних шкіл.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Роботи на мережі Кривбасводоканалу

Сьогодні на перетині проспекту Металургів та вулиці Героїв АТО працювала техніка Кривбасводоканалу. Як пояснили на комунальному підприємстві, сталося засмічення каналізаційного колодязя. Пообіцяли - ремонтно-профілактичні роботи на колекторі по проспекту Металургів завершать максимально швидко. І повідомили - в сусідні будинки вода подається без перебоїв. З місця робіт - сюжет Олександра Хрищенка.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нагородження бійців

Сьогодні в Україні - День Збройних Сил. 6-го грудня у 1991 році був прийнятий Закон "Про Збройні Сили України". А в 1993 році постановою Верховної Ради установлений День Збройних Сил. В історії української армії 2014 рік став переломним. Події в Криму і на сході показали необхідність зміцнення збройних сил. За чотири роки, як свідчать експерти, ЗСУ відновили свою боєздатність. День Збройних Сил України волонтери Координаційного центру допомоги учасникам АТО та їхнім сім'ям відзначили нагородженням бійців громадськими відзнаками. Розповідає Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустріч з воїнами АТО до Дня Збройних Сил

Майже 350 експонатів, пов'язаних з історією й розвитком Збройних Сил України, зберігається у криворізькому історико-краєзнавчому музеї. Тут постійно діє експозиція, присвячена українській армії та військовим. Сьогодні в музеї День Збройних сил України разом відзначили криворізькі військовослужбовці, волонтери та молодь. Розповідає Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зріс рівень захворюваності на кір

В Україні за останній тиждень різко зросла кількість хворих на кір. За оперативними даними Центру громадського здоров'я МОЗ України, захворіло близько двох з половиною тисяч людей, а це на 11 з половиною відсотків більше, ніж за попередній тиждень. Хворіють переважно діти. Найвищі показники захворюваності зафіксовані у західних регіонах, на Одещині та в Києві. Стрімкого зростання захворюваності в нашому місті не зафіксовано. Втім, після літнього затишшя міська інфекційна лікарня знов почала приймати пацієнтів з цією недугою. Подробиці в сюжеті Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустріч до всесвітнього дня волонтерів

Криворізькі волонтери підбили підсумки втілення в нашому місті проектів міжнародної волонтерської мережі. На зустріч доброчинців запросили і наших кореспондентів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Авто для передової

Мобільна резервна армія України. Так іще називають волонтерів. У ній є свої постачальники, медичні підрозділи, служба тилу і авторемонтні майстерні. Вони завжди готові прийти на допомогу в скрутну хвилину. Завдяки небайдужим майстрам своєї справи військові на сході можуть розраховувати на надійне перевірене часом авто. Ця машина вивезла з поля бою майже сотню поранених, пережила численні обстріли, а тому потребувала ремонту. До ладу позашляховик привели криворізькі майстри Фольксваген-центру.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Державна власність з молотка

Захистити права трудових колективів. В Опозиційному Блоці вимагають перенести велику приватизацію на час стабільної ситуації в економіці. Опозиціонери виступили проти планів керівництва країни зараз, під час бойових дій на сході та воєнного стану, за безцінь розпродати стратегічні держпідприємства.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Водій збив жінку і втік з місця ДТП

Автомобіль Рено та маршрутне таксі - учасники ДТП, що сталася вчора на вулиці Волгоградській. Як повідомили в поліції, постраждало двоє. Пасажирку маршрутки доставили до лікарні. Забої - і у водія легковика. За фактом правил порушення правил дорожнього руху відкрите кримінальне провадження. Сьогодні по обіді аварія сталася на вулиці Українській в Центрально-Міському район. Там водій збив жінку-пішохода та з місця пригоди зник. Постраждалу госпіталізовано, особу порушника встановлює поліція.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інспекція з благоустрою

Реклама усюди. Яка з них законна, а яка – ні, відслідковують в міській інспекції з благоустрою. Там наголошують - вся зовнішня реклама має відповідати визначеним вимогам. Незаконно розміщені рекламні конструкції підлягають демонтажу. Свідками таких процедур була сьогодні наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки