11 грудня 2018

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 11.12.2018 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 11.12.2018 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Нова ціна опалення для українців

Грітися стане дорожче. В Україні зросли тарифи на теплопостачання. Таке рішення прийняте у столиці для двох з половиною десятків підприємств.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі криворізького маньяка

Підозрюваний у серії зґвалтувань та вбивств проведе під вартою наступні шістдесят діб. Таке рішення ухвалили сьогодні на закритому засіданні в Жовтневому районному суді. Колегія наразі розглядає письмові матеріали так званої справи криворізького маньяка. Цього разу феміда розбирала два епізоди нападів на криворожанок - двадцять четвертого травня та сьомого червня поточного року. Обидві дівчини залишилися живими. Підозрюваний Білоусенко не погоджується із деякими пунктами обвинувального акту, повідомив прокурор Олексій Пустоваров.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Грип та ГРВІ у місті

Вакцинація – найефективніший спосіб уберегтися від ускладнень грипу, нагадують медики. На Дніпропетровщині щеплення пройшли майже 10 тисяч мешканців із груп ризику. Серед них - медики, вчителі, водії, вагітні. Всього в області – понад 28 тисяч таких людей. Про це повідомили в обласному департаменті охорони здоров’я. У Кривому Розі рівень захворюваності на ГРВІ зростає. До амбулаторії номер 12, що на житломасиві Східний три, з такими симптомами звернувся кожен шостий пацієнт закладу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустріч Олександра Вілкула з криворіжцями

Народний депутат України від Опозиційного Блоку Олександр Вілкул провів зустріч із криворіжцями. У відвертій розмові торкались найболючиших соціально значущих питань сьогодення в країні. Розповідає Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Брифінг у Кривбасводоканалі

Нещодавній порив колектора на проспекті Металургів - результат загальної зношеності водопровідних та каналізаційних мереж. Про це повідомило керівництво підприємства "Кривбасводоканал". Комунальники намагаються вчасно реагувати на такі форс-мажори, втім проблема потребує глобального вирішення. Вихід із ситуації керівництво "Кривбасводоканалу" вбачає в інвестиціях.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нове обладнання в 16-ій міськлікарні

У шістнадцятій міськлікарні завжди намагалися йти в ногу з часом. Зокрема, слідкували за всіма новинками у медицині. У закладі - два новітніх апарати. Обидва дозволяють робити різного роду і будь-якої складності хірургічні операції. Про прогресивні методи у шістнадцятій міськлікарні - в нашому наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Трудові династії Північного ГЗК

На Північному ГЗК до 55-річного ювілею комбінату відзначили працівників, котрі створюють історію підприємства. Буди присвоєні звання “Кращий працівник за професією”, “Кращий лінійний керівник”, Почесний ветеран комбінату. Вручили і нагрудні знаки “Людина року”. Про тих, хто стоїть за високими показниками виробництва - у наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Платформа кар'єрного орієнтування молоді

Громадська організація "Фонд "Професійний розвиток Харкова" за підтримки Німецького співтовариства міжнародного співробітництва Джі-Ай-Зет запустила другу хвилю профорієнтаційного проекту BeProfi: платформа кар'єрного орієнтування молоді. Проект націлений на заміну застарілої моделі профорієнтації. Сьогодні стартував перший етап - методологічний семінар для працівників закладів освіти. Олена Мухіна знає більше про це.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Конкурс екскурсоводів

У клубі "Юний авіатор" презентували та захищали екскурсійні роботи учасники міського конкурсу юних екскурсоводів "Кривий Ріг - моє місто". Призери та переможці в наступному році представлятимуть Кривий Ріг на регіональному та всеукраїнському рівнях.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка "Чарівні візерунки"

Жіночі оздоби від юних дизайнерів. Учасники зразкового колективу "Бісерне рукоділля" Палацу дитячої та юнацької творчості Центрально-Міського району представили свої рукотвори на виставці в історико-краєзнавчому музеї. Експозицію прикрас та майстер-клас юних митців бачила Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки