12 грудня 2018

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 12.12.2018 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Зима у місті

Відучора Кривий Ріг накрив циклон, який завдав клопоту підприємствам і службам з благоустрою, водночас проекзаменував на готовність до зими. Спецтехніка і люди справились з наслідками першого серйозного снігопаду. Та відпочивати ще рано - опади можуть протриматись до вихідних. Хто радів, а хто упрів у засніженому місті, знають наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Засідання міськвиконкому

В Україні дедалі меншає користувачів житлових субсидій. Не тому, що люди стали багатшими, а тому, що уряд запроваджує все нові правила гри для українців. Стан надання житлових субсидій та пільг мешканцям міста - основне питання на сьогоднішньому засіданні виконкому міськради. Докладніше - Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рятувальники провели навчання

Тонка крига - не перепона для відчайдухів. Попри мінливість погоди криворіжці вже розпочали щорічний квест під назвою "вона витримає". А тому в рятувальників додалося роботи. Щоб відточити до дрібниць навички порятунку людей, які провалюються під кригу, вони сьогодні провели тренування на Кресівському водосховищі. Олег Ендрексон розповість більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Електронні лікарняні листи

З 2019-го року паперові лікарняні в Україні замінять електронними. Наприкінці листопада уряд ухвалив рішення про створення електронного реєстру листків непрацездатності. Положення про нього мають сформувати до першого лютого - інформує Міністерство охорони здоров'я. Сімейні лікарі Кривого Рогу кажуть: давно готові до таких змін. З моменту підписання декларацій вони вже напрацювали базу електронних карток своїх пацієнтів. Тетяна Васильєва продовжить тему.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Реконструкція на АМКР

Підприємство "АрселорМіттал Кривий Ріг" увійшло в активну стадію загальнобудівельних робіт для установки нового обладнання для одного з дрібносортних станів. Реконструкція стане наймасштабнішою у прокатному департаменті підприємства за останні два десятиріччя. Один із ключових проектів інвестиційної програми підприємства з оновлення виробничих потужностей продемонстрували і нашій знімальній групі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
КласМетінвест

Комп’ютерні класи та лабораторії, нове сучасне обладнання для навчання, спорту та відпочинку. Все це дозволяє зробити конкурс КласМетінвест. В реалізацію проектів для криворізьких шкіл цьогоріч інвестували 3 мільйони гривень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ботсад закрили для відвідувачів

Криворізький ботанічний сад зачинений для відвідувачів на новорічні свята. Чому закрилися і як працюватимуть протягом святкової перерви - дізнавалась Людмила Васюта.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чисте місто - серед кращих проектів

До Топ-100 одеської пермії SOCIAL PROJECT AWARDS увійшло підприємство “Чисте місто”. Криворізький проект “Я сортую з чистим містом” пройшов відбір у три етапи, і шляхом онлайн-голосування посів 4-е місце у номінації "Екологія" серед двадцяти семи проектів. Вже другий рік поспіль “Чисте місто” співпрацює з освітніми закладами, не тільки надаючи інформацію щодо вторинної переробки сміття, але й запроваджуючи екологічні акції та тренінги. Вже в багатьох школах Кривого Рогу завдяки ініциативі підприємтсва встановлені спеціальні контейнери для сортування сміття.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Компанія-управитель проведе конкурс професійної майстерності

Конкурс професійних талантів, інакше "Кращий у професії" має на меті виявити та винагородити найсумлінніших працівників різних галузей за підсумком зробленого за рік. Добра традиція керучої компанії "Уют-2011" продовжиться і цього року. Про ентузіазм та просто відповідальних працівників - у наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Презентація кліпу

Вчора відбулась презентація кліпу юної виконавиці Софії Білої «Зелені сандалі». Знімали кліп у четвертій криворізькій школі. Режисер Сергій Гусятник роботою задоволений і сподівається, що кліп набуде популярності. З прем’єрного показу сюжет Олександра Хрищенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Rag'N'Bone Man та The Prodigy стануть хедлайнерами київського фестивалю UPark -2019

Після цьогорічного фурору з гуртами Kaleo та Gorlillaz, київський фестиваль UPark на офіційній сторінці Інстаграм, вже анонсує наступний музичний бум.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки