13 грудня 2018

Етнокультура в Україні КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Знаки"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.12.2018 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 13.12.2018 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Представники муніципалітетів України - у Кривому Розі

Запозичити досвід у сфері самоврядування. З такою метою сьогодні до Кривого Рогу прибула делегація представників міст зі сходу України. Програма перебування криворізьких гостей - насичена, а розпочалась вона з прийому у міського голови. Що обговорювали - розкаже Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мер вручив ключі від відремонтованої квартири дитині-сироті

У Кривому Розі вісім років працює муніципальна програма ремонту житла дітей-сиріт. За цей час з міського бюджету було виділено понад чотири мільйони гривень. Відремонтовано майже півсотні квартир. Сьогодні мер міста вручив ключі від капітально оновленого житла Микиті Петрову.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Безбар'єрний простір для людей з інвалідністю

Сьогодні комітет із забезпечення доступності людей з інвалідністю до об'єктів міської інфраструктури підбив підсумки річної роботи. До ідей із створення безбар'єрного середовища в Кривому Розі долучилися представники громадських організацій, що об'єднують людей з особливими потребами.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Чумацькому шляху

Учора близько сьомої вечора поблизу зупинки Руднична автомобіль Сузукі наїхав на пішохода. Під колеса потрапив двадцятидвохрічний хлопець, який переходив дорогу. На автодорозі Кривий Ріг – Широке вчора близько шостої ранку зіткнулися легковик та автобус. У поліції повідомляють - водій Шевроле не обрав безпечної швидкості та виїхав на зустрічну смугу, по якій рухався порожній автобус. Уникнути зіткнення не вдалося. Постраждали у ДТП водій та два пасажири легкового автомобіля. Усі відбулися забоями та саднами. Медичну допомогу отримали на місці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі Аміни Менго

Сьогодні відбулось чергове судове засідання у резонансній справі прийомних батьків Аміни Менго - дівчинки, останки тіла якої знайшли у річці влітку минулого року. Засідання тривало більше трьох годин, утім, до розв'язки у цій справі ще далеко. Олена Мухіна знає більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
200-тисячний прописаний в офісах Візи за рік

Трирічна Аня стала сьогодні двохсоттисячним користувачем послуг офісу реєстрації місця проживання громадян. Мама привела її, аби оформити прописку, а разом з послугою - дитина отримала ще й привітання та подарунки. Більше про це - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято Андрія Первозванного

Тринадцяте грудня у християн східного обряду – день пам’яті святого апостола Андрія Первозванного. Він був найпершим учнем Христовим. За стародавніми переказами, проповідував і на землях сучасної України. Через те українці шанують його найбільше з усіх учнів Христових. У Кривому Розі вже кілька років будується Андріївський храм. Наша знімальна група сьогодні святкувала разом із його парафією.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гран-прі Валерії Фурман

Наша землячка Валерія Фурман здобула перемогу на Міжнародному фестивалі вокалу і музики для молоді «Riga Symphony». Юна співачка підкорила серця журі та глядачів виконанням української народної пісні «Вербова дощечка» у власній, авторській інтерпретації. Поспілкувалась із переможницею Людмила Васюта.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Акція Фонду об'єднаних сердець

З дитинства кожен вірить у виконання заповітних бажань у новорічні дні. І вже у дорослому віці продовжує вірити, що саме в цей Новий рік станеться диво. Втім, не завжди думає про те, що й сам може творити чудеса. Подарувати новорічну казку може кожен, стверджують у “Фонді об’єднаних сердець“ і запрошують криворіжців узяти участь в благодійній акції "З добрим серцем в Новий Рік". Вже другий рік поспіль фонд ініціює добру акцію зі збору новорічних подарунків та організації свята для дітей з особливостями розвитку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Школа етикету

Школа етикету зібрала у Кривому Розі студентів різних навчальних закладів області. Такий захід проводять у криворізькому навчально-виробничому центрі. Організатори кажуть: прагнуть навчити молодь хорошим манерам, аби вони впевнено почувалися у будь-якій ситуації.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Півтисячі окулярів для мачо. У потязі «Москва-Кривий Ріг-Дніпро» митники затримали молодика

     Сьогодні вранці на митному посту «Харків-залізничний» митники виявили приховані 500 окулярів, - повідомляє Державна фіскальна служба у Харківській області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки