14 грудня 2018

Кібер майбутнє КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "NEXT"
Вшанування чорнобильців

Сьогодні в Україні вшановували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. 14-те грудня увійшло в історію людства як день закінчення будівництва саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком атомної станції. У зведенні саркофагу та ліквідації інших наслідків аварії брали участь більше п'яти тисяч криворіжців. Репортаж Валерія Кожухаря.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урочистий прийом до Дня працівників суду

15-го грудня Україна відзначає День працівників суду. За працю в ім'я законності і справедливості приймали вдячність сьогодні криворізькі служителі Феміди. Працівників судової системи з професійним святом привітав міський голова Юрій Вілкул. З урочистого прийому - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підсумки конкурсу "Громадський бюджет"

Вже вчетверте у Кривому Розі проходить конкурс проектів місцевого розвитку “Громадський бюджет”. Цьогоріч у ньому брали участь сто сорок шість проектів. За результатами відкритого голосування городяни обрали сорок дев’ять кращих. У голосуванні взяло участь понад 66 тисяч криворіжців. Сьогодні переможці конкурсу отримали сертифікати від мера міста Юрія Вілкула.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Делегація муніципалітетів у центрі Віза

Вже реалізовані проекти Громадського бюджету побачили в нашому місті представники делегації міст сходу України. Два дні вони вивчали криворізький досвід розвитку самоврядування, аби кращі ідеї взяти на озброєння у своїх муніципалітетах. Що цікавого було у програмі візиту гостей сьогодні, - знає Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вугільна промисловість

Державна підтримка промисловості, відкриття нових виробництв і залучення інвестицій. Такими мають бути кроки держави до вирішення проблем в Україні. Так вважає народний депутат від Опозиційного Блоку Олександр Вілкул. Це насамперед стосується базових галузей. Серед таких - вугільна промисловість.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Форум "Зелена стратегія"

Криворізька зелена стратегія. Під такою назвою у нашому місті проходив другий всеукраїнський форум промислових міст. Впродовж дня його учасники розглядали питання захисту навколишнього середовища та покращення стану екології. До обговорення зеленої стратегії долучилися фахівці з питань екологічної політики з різних регіонів України. В рамках форуму відбулися три панельні дискусії з представниками Міністерства екології і природних ресурсів України, Дніпропетровської облдержадміністрації, Криворізької міськради, громадських організацій, фахівцями промислових підприємств Кривого Рогу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Наслідки аварії на Східному ліквідовані

Учора східна частина Кривого Рогу була без води. Ремонтні роботи велись усю ніч. Сьогодні близько четвертої ранку мікрорайон Східний вже був із водою. У "Кривбасводоканалі" прокоментували причини аварії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Ватутіна

Вчора дві дорожньо-транспортні пригоди завдали лиха двом пішоходам. Як повідомили у поліції, одна з постраждалих - жінка, що переходила об'їздну дорогу в Саксаганському районі у невстановленому місці та потрапила під колеса DAEWOO Lanos. Травмовану доставили до лікарні. Того ж дня увечері на вулиці Ватутіна Volkswagen збив шістнадцятирічного хлопця на регульованому пішохідному переході. Водій з місця пригоди втік. Пізніше з'явилась інформація - поліція знайшла порушника. Іще одна пригода трапилася вчора в Покровському районі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Церемонія вручення нагород Golden fighter

Сьогодні в театрі Шевченка нагороджували кращих рукопашників та вручали міські стипендії спортсменам і тренерам, що принесли місту перемоги у цьому році. З церемонії Golden fighter - Золотий боєць - репортаж Олександра Хрищенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг змагатиметься за звання спортивної столиці Європи

Статус європейської спортивної столиці Кривий Ріг може отримати в 2023-му році. Таке звання присвоюється Європейською асоціацією спортивних столиць і міст – некомерційною структурою, розташованою в Брюсселі. Вперше цей титул було засновано в 2001 році, і відтоді його щорічно отримує якесь місто Європи. Церемонія нагородження нової столиці спорту та представлення кандидатів проходила в Європарламенті. З Брюсселя - сюжет наших журналістів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обладнання від АМКР для онкодиспансеру

У Криворізькому онкологічному диспансері - нове обладнання. Серед сучасних приладів, що стануть в допомогу фахівцям медзакладу - електрохірургічний комплекс та обладнання для лабораторії радіонуклідної діагностики. За словами лікарів, це дасть їм нові можливості у лікуванні онкологічних захворювань. Подробиці - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка у 109 школі

«Блокпост пам’яті» - таку назву має виставка, присвячена воїнам, які загинули під час бойових дій на сході. В експозиції представлено понад чотириста експонатів – це особисті речі бійців, надані батьками загиблих та ті, що були зібрані пошуковими групами місії «Евакуація 200». Вже третій рік виставка подорожує містами України, розповідаючи людям, далеким від бойових дій, про війну. Сьогодні виставку приймав Кривий Ріг. Розповідає Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка майстрів народного мистецтва

Від Романа до Йордана. Таку виставку відкрили сьогодні в міському виставочному залі. На ній - понад півтори сотні святкових композицій. Їхні творці - не тільки криворіжці. Рукотвори майстрів витинанки, бісероплетіння, лялькарства, ткацтва та навіть ковальства – близько місяця даруватимуть криворіжцям різдвяний затишок та святковий настрій.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки