19 грудня 2018

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 19.12.2018 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 19.12.2018 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Відкриття головної ялинки міста

Час стрімко летить в новий рік. Та новорічний і різдвяний дух вже панує в Кривому Розі. Сьогодні засяяла головна ялинка міста і встановила новорічний рекорд найбільша ялинкова іграшка. Урочисту мить перших новорічних вогнів бачила наша знімальна група. Побачити більше з відкриття головного ялинкового містечка Кривого Рогу глядачі Рудани зможуть цієї неділі, у програмі Постфактум.    

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День святого Миколая

Святителя-чудотворця Миколая православні християни прославляють тричі на рік. Але найяскравіше з усіх - зимове свято, коли Миколу-угодника шанують і віруючі, і не віруючі. Попри те, що святкові богослужіння 19 грудня відбувалися в усіх храмах міста, сила криворіжців зібралася на урочистості в Миколаївському храмі, що в Центрально-Міському районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг відзначений за кращі практики місцевого самоврядування

18 грудня мер міста Юрій Вілкул взяв участь у підсумковій конференції «Кращі практики місцевого самоврядування 2018-го року». У клубі Кабміну відзнаки Мінрегіону переможцям всеукраїнського конкурсу вручив віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко. Кривий Ріг був представлений у темі «Практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проектах та ресурсах». У номінації "міські ради" Юрій Вілкул отримав диплом для міста за проект «Віза мобільна для криворіжців».

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На 44-му кварталі перекрили дорогу

Сьогодні о сьомій ранку мешканці 34-го та 35-го будинків вулиці Мусоргського перекрили рух автотранспорту. Такою акцією прагнуть привернути увагу до холодних батарей у своїх квартирах. Кажуть, з такою проблемою живуть уже третю зиму. А коли чекати реакції теплопостачальника - Криворізької теплоцентралі, витримки забракло - вдалися до радикального заходу. На протестній акції побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Небезпека харчових отруєнь

До свят кожна господиня прагне приготувати багато страв. Приділяти при цьому особливу увагу продуктам та місцю, де вони продаються, і не забувати про терміни споживання страв радять медики. Вони нагадують правила, дотримання яких допоможе створити свято ситним і безпечним.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято Миколая в школі-інтернаті №4

Привітати дітей з початком новорічно-різдвяних свят та передати подарунки від Святого Миколая. З такою метою сьогодні школу-інтернат номер чотири відвідали представники громадської організації «Діємо разом», турбота яких уже не вперше зігріває вихованців криворізьких інтернатних закладів. Подарувати дітям радість - нескладно. Про це - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Студенти ДонНУЕТ привітали вихованців школи-інтернату №9

Новорічні персонажі та герої казок розважали сьогодні дітей дев’ятого інтернату. В образах міфічних та казкових істот виступили студенти Донецького університету економіки і торгівлі. Вже втретє з часу переїзду навчального закладу до Кривого Рогу студенти проводять свято Миколая з цими дітьми.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Миколайчики для Микол

В Донецькому юридичному інституті вітали Микол та всіх, хто носить таке ім'я по-батькові зі святом. Святковий концерт дарував передноворічний настрій колективу та гостям вишу. Побували на заході і наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Привітання від "Криворіжгазу"

Вже традиційно колектив ПАТ «Криворіжгаз» вітає криворізьку малечу зі святом Миколая. Сьогодні представники підприємства привезли солодощі та розвиваючі іграшки вихованцям навчально-реабілітаційного центру, що на Зарічному.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка іконопису

"Еволюція традицій". Унікальна виставка ікон відкрита в міському виставочному залі. Високодуховний різдвяний вернісаж влаштував у нашому місті основоположник вищої школи вітчизняного іконопису, народний художник Роман Василик. Експозицію з трьох десятків робіт викладачів і студентів єдиної в нашій країні кафедри сакрального мистецтва Львівської національної академії мистецтв професор презентував особисто. На відкритті виставки побували наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі - святково! Новорічні вогні запалили, ялинкове містечко відкрили!

Час стрімко летить у новий рік і новорічно-різдвяний дух вже панує в Кривому Розі.

Сьогодні у парку Героїв засяяла вогнями головна ялинка міста. 16-метрове деревце оздобили гірляндами загальною довжиною в 10 кілометрів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки