02 січня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 02.01.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 02.01.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Новонароджені в 1-му пологовому будинку

На Новий рік свої найдорожчі подарунки отримали 5 криворізьких сімей. Цієї новорічної ночі в місті народилося п'ятеро дітей - два хлопчики і три дівчинки. У першому пологовому будинку в святкову ніч допомогли з'явилися на світ двом малюкам. Перший хлопчик - на удачу. Так прокоментували новий відлік цьогорічних новонароджених у закладі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свята минули: рятувальники

Свята минули. За новорічну ніч від піротехніки постраждали 9 мешканців Дніпропетровщини. Кількість викликів швидкої зросла утричі. Як повідомили в обласному центрі екстреної медицини та медицини катастроф, з 31 грудня по 1 січня допомога знадобилася понад шести тисячам жителів Дніпропетровщини, близько півтори тисячі з них були госпіталізовані. У Криворізькій станції швидкої медичної допомоги такого різкого зростання викликів не зафіксували. Медики називають свята спокійними. Тим часом рятувальники повідомляють: за святкові вихідні у Кривому Розі сталося 9 пожеж.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чоловік загинув під колесами авто

А сьогодні надвечір сумний відлік трагедіям на дорозі поклала аварія на проспекті Миру. За попередньою інформацією, водій за кермом Форда не встиг зреагувати на появу пішохода на дорозі у невстановленому для переходу місці. Медики швидкої зафіксували смерть чоловіка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чоловік вкоротив собі віку

55-річний мешканець Тернівського району в останній день року вкоротив собі віку. Як повідомили в міському відділі поліції, його знайшли на дереві повішеним. Тривають слідчі дії. Розслідує поліція і випадок, що стався 29-го грудня. За версією слідства, літня жінка випала з вікна. Причини нещасного випадку ще до кінця не з'ясовані.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поліція про пригоди новорічної ночі

Загалом за дві доби на межі старого і нового років по лінії 102 поліцейські отримали близько 700-сот викликів. Така статистика не виходить за рамки буденної, тож поліцейські вважають цьогорічні свята у місті спокійними.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підсумки проекту "ВІЛ і поліція"

У благодійній організації БТ "Мережа "Кривий Ріг" підбили підсумки реалізації чергового проекту. Його завдання - профілактика наркозлочинів через взаємодію поліції з громадськістю та соціально-медична допомога людям, що вживають наркотики. Тему продровжить Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято в КНУ для іноземних студентів

У Криворізькому національному університеті відбувся ректорський прийом. За традицією на зустріч біля ялинки отримали запрошення іноземні студенти та аспіранти з усіх факультетів вузу. Неформальна обстановка, українські новорічні та різдвяні традиції, дружнє спілкування. А ще - культурний обмін. Молоді люди ділились звичаями свят у своїх країнах. Такою видалась зустріч. Більше - у нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міський огляд-конкурс новорічних свят в ПК Мистецький

Який він - найкращий Новий рік? Міські заклади культури дарують дітям можливість продовжити відчуття свята. Тим часом старання організаторів новорічних заходів оцінює міська комісія. Чия новорічна програма видасться найкращою, стане відомо трохи згодом. Сьогодні ж свято під ялинкою відбулося в Палаці культури "Мистецький".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято для дітей бійців в координаційному центрі

На новорічні вистави до Криворізького економічного інституту запрошують дітей ветеранів бойових дій та малят, чиї батьки нині на передовій. Свята для малечі організовує Координаційний центр за сприяння облради. Самі ж волонтери спільно з активним студентством стають на святковий період казковими героями.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Благодійна акція в ялинковому містечку

Проект "Кривий Ріг - місто дитячих розваг" за підтримки місцевих підприємців подарував свято вихованцям дев'ятої школи-інтернату. Напередодні свята малеча відвідала головне новорічне містечко Кривого Рогу. З епіцентру дитячого захоплення - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У новорічну добу на Дніпропетровщині народилися 85 немовлят: 36 хлопчиків і 49 дівчаток

З 31 грудня по 1 січня (включно) на Дніпропетровщині народилися 85 малюків.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки