11 січня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 11.01.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Криворіжгаз презентував інвестиційну програму

Компанія "Криворіжгаз" презентувала інвестиційну програму на 2019-й рік. Понад 35 мільйонів гривень підприємство планує спрямувати на розвиток газорозподільчих систем. Це покращить якість надання послуг та зменшить втрати природного газу, наголошують газовики. А от індивідуальні лічильники блакитного палива отримають лише окремі городяни. Свою позицію з цього приводу озвучив міський голова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зміни в роботі амбулаторій

Новий рік, нові стандарти. В Україні продовжується впровадження медичної реформи. Один із головних акцентів - сімейна медицина. Громадяни і в цьому році мають можливість укласти декларацію із сімейним лікарем. Які нововведення очікують пацієнтів у 2019-му - знає Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відкриття дитячого будинку Васильєвих

Кожній дитині по кімнаті. Велика родина Васильєвих відсвяткувала новосілля. Рішення подружжя утворити дитячий будинок сімейного типу було підтримано керівництвом міста. Державна субвенція - на новий будинок. Нові меблі, побутова техніка - коштом міського бюджету. Місто подбало, аби сім'я з шістьома дітьми жила у комфорті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вшанування пам'яті Григорія Гутовського

Його називають останнім радянським мером Кривого Рогу. А шанують за те, що ця людина втілила у життя стільки потужних проектів, скільки не зробив жоден із його попередників. Григорій Гутовський керував містом з 1979-го по 1992 рік. Він пішов із життя 27 років тому. Сьогодні у місті вшанували пам'ять колишнього голови Криворізького міськвиконкому.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нічна стрілянина на Східному

Минулої ночі на Східному зчинилась стрілянина. У сутичці, що сталась на зупинці, було поранено двох чоловіків. Деталі інциденту з'ясовував Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Акції щодо змін тарифів на перевезення

Дві протилежні позиції публічно висловлювали сьогодні криворіжці. Біля будівлі мерії активісти виступали проти підвищення тарифів на перевезення в міських маршрутках. А на площі Вимзволення свою акцію влаштували перевізники. Подробиці - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Карпатах загинув криворіжець

Днями українські ЗМІ повідомили про нещастя в Карпатах. Група туристів шостого січня заблукала в тумані у горах. Одному з трьох лижників живим повернутися не вдалося. Не дочекався допомоги 31-річний криворіжець Віктор Драчов. Його тіло рятувальники знайшли вже наступного дня. Як розповідає друг загиблого, трагедія сталася на горі Гемба біля села Пилипець, що неподалік Мукачевого.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пасажири застрягли в аеропорту

Несприятлива для польотів погода сьогодні порушила плани відпочивальників, що збиралися в подорож із Криворізького аеропорту. З повітряних воріт міста - сюжет Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Революційні зміни до Кримінального кодексу

Інтим лише за попередньою згодою. Сьогодні набули чинності революційні зміни до Кримінального кодексу, що посилюють відповідальність за злочини на сексуальному ґрунті. Законом вводиться кримінальна відповідальність за домашнє насилля та примусовий шлюб. Українці вже широко розкритикували документ. А правники не бачать однозначного механізму впровадження чинних змін до Кримінального кодексу про обов'язкову згоду на секс.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поліція охорони затримала злодія

Намагався здійснити крадіжку та не вдалося. Восьмого січня у Центрально-Міському районі чоловік незаконно пробрався на один з об’єктів, що охоронявся. В пошуках наживи був викритий співробітниками поліції охорони. Зловмисника затримали. Як кажуть співробітники державної охоронної струкитури, такі випадки стаються ледь не щодня. Розповідає Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У фінальному списку нацвідбору Євробачення 2019 - криворізький гурт

Відомий криворізький колектив, який виступатиме у півфіналі національного відбору Євробачення-2019, розраховує на підтримку земляків під час голосування. Нагадаємо, гурт Brunettes Shoot Blondes увійшов до числа 16-ти півфіналістів Євробачення. Фінал національного відбору відбудеться у прямому ефірі 23 лютого. Переможець у травні представить Україну в Ізраїлі на конкурсі Євробачення.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Традиції старого нового року

Старий Новий рік. Що приховує в собі ще одне свято новорічного циклу? І взагалі чи вважають городяни Старий Новий рік святом, вартим уваги? Трошки історії та думки криворіжців із цього приводу - у нашому наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сьогодні у місті вшанували пам'ять колишнього очільника Кривого Рогу Григорія Гутовського

Вшанувати пам'ять колишнього керівника міста прийшли представники мерії, керівники районів, депутати. Криворіжці небезпідставно шанують цю людину.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
На Водохреще криворізьких пірнальників запрошують у парк ім. Федора Мершавцева

Наближається релігійне свято Водохреща - Хрещення Господнього.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки