15 січня 2019

У Кривому Розі внаслідок обвалу конструкції ДК «Коксохімічного заводу» постраждав 26-річний чоловік

15 січня о 18:19 на номер служби порятунку надійшло повідомлення про обвал конструкцій в будівлі недіючого Палацу культури “Коксохімічного заводу” по вулиці Вадима Гурова, 19. На місце події виїхали працівники 11 пожежної частини, швидкої медичної допомоги, поліції та кінологи ГО “Спілка Самаритян - Кінологів України”.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 15.01.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Лічильники тепла для криворіжців

Енергозаощадження - в оселі городян. У Кривому Розі прийнято нову інвестиційну програму підтримки комунального підприємства "Криворіжтепломережа". За програмою, впровадженою з ініціативи народного депутата Костянтина Павлова продовжується встановлення безкоштовних лічильників тепла у багатоквартирні будинки. Іван Проводов продовжить тему.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У новий рік з боргами

У новий рік чимало криворіжців входять з боргами. Наразі загальна заборгованість споживачів перед комунальним підприємством "Кривбасводоканал" перевищила 160 мільйонів гривень. Водопостачальники кажуть - через це їм бракує коштів на ремонти і на оплату енергоносіїв. Тож підприємство вдається до непопулярних заходів. А разом з тим - пропонує своїм абонентам реструктуризацію боргу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Напад на чоловіка

На криворіжця напали просто на порозі будинку. За його словами, невідомий силою намагався проникнути у його квартиру. На щастя, задум зловмисника йому не вдався. А от чоловік, який ледве не постраждав, шукає захисту своїх прав. Подробиці історії знає Олександр Хрищенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З вікна лікарні випав чоловік

Сьогодні з'явилась інформація - близько дев’ятої ранку в першій міській інфекційній лікарні з вікна випав чоловік. Керівництво медзакладу цей випадок підтверджує. Що призвело до трагедії - наразі встановлюють правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Згоріла машина

Цієї ночі на вулиці Армавірській, що у Покровському районі, горів автомобіль. Внаслідок пожежі майже повністю знищено моторний відсік автівки та пошкоджено салон. У пригоді ніхто не постраждав.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Життя в ракеті на ігровому майданчику

Посеред морозної зими вже понад два тижні на одному з дитячих майданчиків мікрорайону Ювілейний мешкає молодий хлопець. Мешканців прилеглих будинків занепокоїла доля молодика, який став мешканцем іграшкової ракети. Жодної інформації про свої рідних або близьких безхатченко не надає, а продовжує силами небайдужих сусідів облаштовувати імпровізовані апартаменти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проблемний дах

Життя під снігом та дощем. Мешканка одного з будинків по проспекту Гагаріна кожну непогоду відчуває у себе вдома. Причина: протікає дах будинку. А оскільки жінка живе на останньому поверсі, то вся вода - у неї в квартирі. Про негаразди погодні і житлові - далі у нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підтримати організм взимку

Зимові свята – для душі. А ось для нашого організму – це зайве навантаження, кажуть лікарі. Загалом медики констатують, у холодну пору року імунітет ослаблений, адже людина як правило не вживає необхідну кількість вітамінів. Звідки взяти поживні для здоров’я елементи взимку - дізнавався Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Конкурс Соціс

Сьогодні стартував міський етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт “Соціс”. Він проходить у рамках фестивалю “Інтелектуали Криворіжжя-2019”. Юні науковці представили на суд журі свої роботи в соціально-гуманітарній сфері. Вже традиційно конкурс приймає сімдесята школа з поглибленим вивченням економіки та правознавства.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весільні церемонії у РАЦСі

Весільний звіт-2018. Пожинати плоди любові на початку нового року - приємний обов'язок працівників РАЦСів. Отже, скільки, хто та коли об'єднали свої серця - розпитувала працівників Довгинцівського відділу Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Орфан Сананзаде - в числі лідерів голосування у конкурсі ВАКО

Наш земляк кікбоксер Орфан Сананзаде претендує на престижне звання «Спортсмен року». Його визначає світова асоціація IWGA ( ай дабл'ю джі ей). В ній представлені види спорту, які не входять до сітки Олімпійських ігор. Криворіжець представляє у номінації престижну кікбоксерську організацію «WAKO» (вако) . Голосування проходить на сайті The World Games. У ці хвилини завершується перший тур. До 9-ої години вечора буде визначена десятка кращих з 25-ти номінантів. Вони перейдуть у фінальний раунд. Зараз Орфан посідає третє місце, набравши близько 11 з половиною тисяч голосів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Триває голосування за Орфана! Криворізький кікбоксер Орфан Сананзаде - номінант на звання "Спортсмен року-2018"

Як ми вже повідомляли раніше, наш земляк, кікбоксер Орфан Сананзаде претендує на престижне звання «Спортсмен року-2018».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки