17 січня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 17.01.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Відкриття дошкільного відділення в УВК №13

У Кривому Розі з'явився ще один дитсадок. Він увійшов до складу навчально-виховного комплексу №13 у Центрально-Міському районі. Заклад вже відчинив свої двері для маленьких криворіжців. Сьогодні мер міста побував у навчально-виховному комплексі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Модернізація ліфтів

У Кривому Розі наразі працюють близько трьох тисяч ліфтів. Їхній ремонт або заміна проводяться щорічно. Це передбачено міською програмою оновлення та модернізації ліфтів. Торік оновили майже сто підйомників у багатоповерхівках. Не менше - планують і в цьому році.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Людина загинула на пожежі

За останню добу в Кривому Розі трапилося декілька пожеж. Одна з них забрала людське життя. Про це - в сюжеті Євгена Клусовського.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі криворізького рикші перенесено

Сьогодні у Жовтневому суді мало б відбутись чергове слухання у так званій справі криворізького рикші Олександра Михалевича. До суду прийшли обидві сторони, однак засідання вкотре перенесли через відсутність свідка з боку позивача.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Медики про зимові занурення

Отримати позитивний стрес для організму чи запалення легенів. Напередодні Водохреща медики наголошують - купання у крижаній воді може бути небезпечним. Лікарі розповідають, кому варто змінити плани щодо пірнання в ополонку. Про це - у наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Молоді лідери Метінвесту

Новаторські ідеї та розвиток молоді. На підприємствах компанії Метінвест фахівці захищають проекти, спрямовані на модернізацію, зниження витрат, підвищення якості продукції та впроваджують їх у виробництво. Автори найкращих ідей зустрінуться у Києві, у фіналі п'ятого сезону “Молоді лідери Метінвесту”. Що придумали учасники від Північного комбінату - дивіться у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Годівниці для фазанів

Пережити зиму. Для багатьох братів наших менших таке завдання - не під силу без допомоги людини. Природолюби ще з літа готуються до волонтерської підмоги пернатим. Та закликають земляків не залишатися осторонь. Як допомогти зимовим мешканцям криворізької фауни - знає Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Конкурс Інфотехнос

Сьогодні в Центрально-Міському ліцеї пройшов міський конкурс «Інфотехнос». Він є першим етапом Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Детальніше - Олександр Карамушка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустрічі на Поштовому

Невідомі грані відомих особистостей вже всьоме стали приводом для творчих сходин на Поштовому з Андрієм Дюкою. Головний редактор альманаху "Саксагань" започаткував зустрічі з митцями та творчими криворіжцями ще торік. Сьогодні його візаві став журналіст та фотохудожник Ігор Квочка. Сам гість творчих сходин репрезентує себе передусім як журналіст. За словами майстра об'єктива, автора численних передовиць фото - це лише хобі. Та для поціновувача фотомистецтва результат несхибної руки та пильного ока - унікальні знімки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка переможців конкурсу ім.Григорія Синиці

У міському виставочному залі - нова експозиція. Тут представлені роботи переможців конкурсу дитячих малюнків імені Григорія Синиці. Аби вшанувати пам’ять митця, саме в річницю його народження нагороджують переможців. Цьогорічний конкурс зібрав понад три сотні учасників з Кривого Рогу та з інших міст. Палітру фарб та розмаїття технік перевершує лише дитяча фантазія.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі іномарка збила пенсіонерку

На проспекті Миру автомобіль Porsche збив на пішохідному переході літню жінку.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Молодик розпилював кінотеатр «Сучасник» на металобрухт

У Кривому Розі затримали чоловіка, який розпилював на метал зруйнований кінотеатр «Сучасник» на 97 кварталі в Металургійному районі міста.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Комітет ВРУ погодився перейменувати Дніпропетровську область

Профільний комітет з питань правової політики та правосуддя дозволив розгляд законопроектів щодо перейменування Дніпропетровщини у Верховній Раді України.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки