20 січня 2019

Безкоштовні лічильники тепла для криворіжців

Енергозаощадження для городян. У Кривому Розі прийнята нова інвестиційна програма підтримки комунального підприємства "Криворіжтепломережа". За програмою, що впроваджена з ініціативи нардепа Костянтина Павлова, в місті і цього року продовжать встановлювати безкоштовні лічильники теплової енергії в багатоквартирні будинки. Тему досліджував Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Скрипка плаче. Пам'яті Юрія Шильмана

Завтра минає 9 днів з дня переходу в інший світ талановитого музиканта і педагога Юрія Шильмана. Його серце зупинилось вранці 12-го січня. Колеги називають Юрія Шильмана подвижником струнно-смичкового мистецтва в місті та в Україні. Криворіжці з пошаною згадують про людину, що вже за життя стала легендою музичного світу Кривого Рогу. Тетяна Васильєва збирала спогади про маестро.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зимовище звірів

Дні довші, ночі коротші. Зима іде на спад, утім до тепла ще далеко. А декому - й важко. Підгодовувати птахів, дбати про чотириногих безхатченків закликають городян природолюби. І самі подають приклад. Ірина Павленко розкаже, якої допомоги взимку потребують тварини.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Подарунки дітям від бійців та волонтерів

Третій рік поспіль волонтери Координаційного центру допомоги учасникам АТО та їхнім сім’ям і об'єднання громадських організацій у новорічно-різдвяні дні відвідують дитячі заклади з подарунками. Хоч вдома з батьками, хоч у соціальному центрі - кожна дитина має відчути свято. І це - завдання дорослих, вважають волонтери. Відлуння свят - у сюжеті Яни Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У криворізьких храмах відзначили Богоявлення

Богоявлення Господнє справляють криворіжці цими вихідними. Це одне із найдавніших християнських свят. Перші свідчення про нього збереглися із другого століття. А от смисл самих урочистостей з плином часу змінювався, і тепер в різних християнських традиціях свято відзначається по-різному. Які події Священної історії згадують українці - розкажемо в наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Водохрещенські обряди

Традиційно 19го січня в Україні святкують Хрещення Господнє. Тисячі українців наслідують приклад Ісуса Христа і пірнають у освячені водоймища попри мінус на вулиці. У Кривому Розі щороку відчайдухів зустрічають декілька локацій, але перш ніж вшановувати традиції варто ретельно оцінити свої сили. До Водохрещенських обрядів долучилася наша знімальна группа.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжець Олександр Вілкул - офіційний кандидат у президенти від опозиції. Всеукраїнський форум "За мир і розвиток" пройшов у Запоріжжі

20 січня в Запоріжжі пройшов Форум "За мир і розвиток". Захід об'єднав понад 5 тисяч учасників - представників ділових, промислових кіл, профспілок і роботодавців країни, громадських діячів. Це найбільший подібний форум, починаючи з 2012 року.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ярмарок вакансій: криворіжців запрошують на роботу

23 січня о 12:00 в приміщенні Криворізького центру зайнятості відбудеться ярмарок вакансій для міського відділу поліції за фахом:

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворіжців запрошують на військову службу за контрактом до Національної гвардії України

Криворіжців запрошують на військову службу за контрактом у Національній гвардії України.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
«Кривавий місяць»: криворіжці зможуть побачити незвичайне затемнення

У ніч на 21 січня криворіжці зможуть побачити рідкісне астрономічне явище – кривавий місяць. – 5.юа

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі пограбували ювелірну крамницю. Оголошено план «Перехоплення»

Ввечері, 19 січня, пограбували ювелірну крамницю на Соцмісті. Злочинці на авто зникли в невідомому напрямку.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі майже увесь день небо вкрите хмарами. Температура повітря -12..-2 градуси

Протягом усього дня погода у Кривому Розі буде похмурою. Лише з ранку з-за хмар ненадовго з’явиться сонце. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний сніг. Температура повітря зранку -12, ввечері -2 градуси.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА