30 січня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 30.01.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 30.01.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Сесія міськради

Розвиток міста - головна тема пленарного засідання сесії міськради сьогодні. Зокрема, звітували про виконання програми соціально-економічного розвитку міста за минулий рік. Репортаж із сесійного залу Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Додаткові кошти для закладів освіти

Пропозицію мера міста і виділення додаткових коштів на підтримку житлово-комунального господарства, культури та медицини, спорту та освіти підтримали сьогодні депутати міськради. На ці галузі у поточному році спрямують понад півмільярда гривень. В умовах, коли держава на 17 відсотків недофінансувала заклади медицини та освіти, додаткові витрати взяв на себе міський бюджет, аби не залишити без зарплат педагогів та медиків. З міської казни також оплачуються енергоносії та комунальні послуги для бюджетних установ.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місто очікує на новий транспорт

За знайдений компроміс у вирішенні транспортного питання на сесії подякував громадськості та перевізникам мер міста. Пріоритет цього року - розвиток комунального транспорту. Закупівля великомістких автобусів та нових тролейбусів за підтримки світового банку дозволить відчутно покращити пасажирські перевезення. 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Депутати обговорили роботу правоохоронців

У резонансних справах побиття криворізьких депутатів та громадських діячів поліція так нікому й не повідомила про підозру. Про це стало відомо сьогодні на пленарному засіданні сесії міськради.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Повідомлення про замінування шкіл

Дострокове закінчення уроків. Сьогодні вранці шість навчальних закладів міста отримали сигнал про замінування. Чотири тисячі учнів терміново евакуювали, до шкіл прибули правоохоронці, медики та вибухотехніки. Наші журналісти побували на місці подій.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Захист прав споживачів газу

До виконкому міської ради масово стали надходити звернення від криворіжців про неналежну роботу Центрів обслуговування клієнтів ПАТ «Криворіжгаз». Що спричинило цю проблемну ситуацію та як її вирішують у Криворіжгазі - з’ясовувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Школярі готуються до ДПА

25 січня в Україні почав діяти новий порядок проведення державної підсумкової атестації. У Міносвіти кажуть, це розширить можливості учнів у ході процесу перевірки знань. Як до змін готуються школярі - у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ювілейні церемонії у РАЦСі

Для охочих справити ювілей любові відчинені двері РАЦСів. Новий проект Мін'юсту дає можливість подружжям, що прожили роки у шлюбі, повторно відчути зворушливу весільну церемонію. У нашому місті старт ювілейним весільним церемоніям уже покладено. Про молодят у літах - Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомогти Єві

Допомогти дитині почути цей світ. Маленькій криворожанці Єві Возній поставили діагноз глухота обох вух четвертого ступеня. Аби дитина могла повноцінно чути, необхідний спеціальний імплант. Але перш ніж робити операцію, дитині потрібно на деякий час встановити два слухові апарати. На це потрібні кошти. Родина Єви змушена звернутися до земляків про допомогу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Скоро зацвітуть азалії

Щороку наприкінці січня в оранжереї Криворізького ботанічного саду розквітають ранні сорти азалії індійської. Вже незабаром помилуватися колекцією, що налічує близько сімдесяти сортів, зможуть усі бажаючі. Побачать гості Ботанічного і нове художнє оформлення виставочного залу оранжереї. Цьогоріч експозиція поповнилася новими видами сукулентних рослин – агав, кактусів і товстянок, що більш відомі як грошові дерева.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка ляльок

Гратися в ляльки чи створювати їх? Героїні нашого наступного сюжету обрали друге. Бути творцем у світі дитинства - можливість самовираження для тих, хто вважає себе творчою особистістю. Сьогодні у виставочному залі відбувся ляльковий вернісаж. Відвідали його і наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Анонс автопробігу пам'яті Андрія Кузьменка

Цієї суботи, другого лютого, виповнюється чотири роки з дня загибелі Андрія Кузьменка - фронтмена гурту "Скрябін". У пам'ять про музиканта в нашому місті вже традиційно організовують автопробіг. Збираються о 9:30 на парковці за адресою Лермонтова, 37. Колона попрямує до місця загибелі Кузьми. Нагадаємо, життя Андрія Кузьменка обірвалося в ДТП на Кіровоградській трасі під Лозуваткою. Він саме повертався з концерту, який востаннє у житті давав у Кривому Розі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки