31 січня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 31.01.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Поліція про вчорашній інцидент

Учора навчальний процес у шести школах міста був значно коротший, ніж зазвичай. Навчальні заклади отримали повідомлення про замінування. До самої ночі території шкіл обстежували вибухотехніки, правоохоронці та кінологи. Зрештою встановили, що зірвало навчання школярів псевдозамінування. Через цю подію із шкіл терміново були евакуйовані чотири тисячі учнів. Як триває розслідування та чи є вже підозрювані - сьогодні прокоментували в міському відділі поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зруйнували могили

Затримали ймовірного вандала. Сьогодні вночі на кладовищі КДЗ група осіб руйнувала могили. Зловмисників цікавили елементи огорожі, лавочки та інші металеві предмети. Незаконні дії припинив місцевий лісничий, який саме обходив територію. Співробітник лісгоспу затримав одного з учасників групи. З місця події - Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перепоховання бійця

Кількасот людей приїхали сьогодні до села Широка Дача, що у Широківському районі, аби попрощатися з сержантом 17-ї танкової бригади Олегом Алексаничем. Він загинув у 14-му, під час виходу з Іловайського котла. Йому був 21 рік. Документи бійця волонтери "Чорного Тюльпану" привезли батькам ще у вересні того ж року, та поховати воїна на рідній землі змогли лише сьогодні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Реєстр виборців

Рівно за два місяці в Україні - вибори президента. Аби в день голосування на виборчих дільницях не виникло непорозумінь, варто заздалегідь перевірити себе у держреєстрі виборців. Як це зробити - в сюжеті Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Соціальна допомога сім'ям бійців

За останні п’ять років у Кривому Розі на підтримку учасників АТО та ООС, членів їхніх сімей та родин загиблих на сході України військовослужбовців з міського бюджету виділено понад 120 мільйонів гривень. Програму підтримки цієї категорії продовжено і цьогоріч. Відповідне рішення прийняли депутати міськради. У 2019-му на соціальну підтримку спрямують понад 46 мільйонів гривень. Серед нововведень – щомісячна матеріальна допомога у розмірі 1853 гривні членам сімей загиблих та померлих бійців, а також тих, хто перебуває у полоні або зник безвісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У ГМК - мінімальне зростання

У міському комітеті профспілки гірників і металургів підбили підсумки роботи підприємств галузі у минулому році. Резюмували - гірничо-металургійний комплекс працював протягом року без зменшення обсягів виробництва. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новий спосіб оплати проїзду в швидкісному

На станціях швидкісного травмая у тестовому режимі запрацювала система оплати проїзду банківськими картками. Зчитувальні термінали встановлені на турнікетах. Оплата за новою системою відбувається моментально. Нова послуга доступна власникам карток Мастеркард та Віза. З подробицями Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустріч з Василем Пілкою

З роботами Василя Пілки знайомі у Європі та в Америці. Серед найбільш відомих творів криворіжця - скляні гравюри для Будинку-музею Альбрехта Дюрера у Нюрнберзі. Автор каже: свої гравюри створює в Кривому Розі. Саме тут його роботи народжуються духовно. Днями поціновувачі творчості талановитого земляка змогли оглянути його роботи в рідному місті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новий проект для лідерів

Сто питань дорослому лідеру: під такою назвою нині проходять позакласні заходи у криворізьких школах. Новий проект започаткувала спілка активних дітей «Надія», що діє у центрі дитячої творчості Металургійного району. На зустрічі з дітьми запрошують успішних криворіжців. У них непросте завдання - відповісти на сто дитячих запитань. Такі заходи відбуваються у рамках міського проекту "Лідерська хвиля".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжець Сергій Адамчук готується до титульного бою

Тридцять вісім перемог, чотирнадцять з яких нокаутом - такий послужний список професійного спортсмена Сергія Адамчука. Завтра йому належить зробити один крок до звання найсильнішого кікбоксера планети у своїй вазі. Мета криворіжця - у титульному поєдинку відібрати пояс у діючого чемпіона тайця Петчпаномрунгу. Подробиці - в сюжеті Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
1 лютого в Кривому Розі зменшиться тиск води в будинках по вул. Гірників та Недєліна

У перший день лютого з 9.00 до 14.00 на одній із водопровідних насосних станцій будуть проводити ремонт.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У справі генерала Назарова, з вини якого в Іл -76 загинули 6 криворізьких десантників, знову оголосили перерву

Сьогодні у Дніпровському апеляційному суді продовжили розгляд кримінального провадження у справі скандального генерала Віктора Назарова, обвинуваченого за ч. 3 ст. 425 КК України (недбале ставлення до військовї служби).

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Спортсмени Дніпропетровщини торік завоювали 350 нагород на міжнародних змаганнях. Серед них - криворіжці

Торік спортсмени Дніпропетровщини гідно представили нашу область на міжнародній арені у 160 видах спорту.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки