04 лютого 2019

СПОРТ. ВИПУСК ЗА 04.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Випуск №17 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 04.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Врятували дітей на кризі

Сьогодні по обіді до координаційної служби 101 надійшов сигнал про те, що на одному із ставків у Металургійному районі людина провалилася під кригу. На місце події виїхали бригади рятувальників, швидкої допомоги та поліції. Як з'ясувалося, постраждалі – діти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворожанка померла від кору

У Кривому Розі - перша жертва кору. Сорокашестирічна жінка відчула погіршення здоров'я два тижні тому. Коли потрапила до стаціонару міської інфекційної лікарні - була вже у важкому стані. Там їй встановили діагноз "кір". Медики кажуть - ускладнення дала хронічна гіпертонія. Інтенсивна терапія не допомогла. Вчора пацієнтка померла. За даними міського управління охорони здоров'я, жінка не була вакцинована проти кору. Особливістю епідемії кору в Україні є спалах інфекції у колективах. Пацієнти з легким перебігом хвороби лікуються амбулаторно. Решту - госпіталізують.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До Всесвітнього дня боротьби проти раку

Сьогодні відзначають всесвітній день боротьби з раковими захворюваннями. Мета цієї дати - привернути увагу громадськості до глобальної проблеми, нагадати про те, наскільки небезпечні та поширені зараз онкологічні захворювання, і через поінформованість населення значно знизити смертність від раку. Лозунг цьогорічного заходу - “Я є і буду”. Тому що рак - це не вирок, кажуть лікарі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Справа Олександра Лютова в суді

Чергове засідання у справі умисного вбивства двадцятирічного студента Олександра Лютова сьогодні знову перенесли. Нагадаємо, у січні 2018 року троє молодиків викрали юнака з метою отримання викупу. Над жертвою знущалися близько двадцяти днів, після чого задушили. З того часу судові слухання тривають більше як півроку, але справа ніяк не зрушить з мертвої точки. На цей раз причиною перенесення засідання стала неявка двох захисників підсудних.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Порив на мережах теплоцентралі

Знову аварія, і знову теплоцентраль. Вчора біля будинку по вулиці Бажова стався порив труби. Вода тече подвір'ям, а ліквідовувати проблему нікому. Дізнатися на державному підприємстві "Криворізька теплоцентраль" хоч про якісь перспективи усунення пориву не вдалося ні тутешнім мешканцям, ні нашій знімальній групі. Сюжет Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День відкритих дверей в КНУ

Краще один раз побачити. Цьогорічні випускники шкіл, хто має намір наступні п'ять років присвятити вивченню технічних спеціальностей, відвідали Криворізький національний університ. Там цієї суботи влаштували День відкритих дверей. Репортаж Ірини Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Форум лідерів

"Якби мером міста був я". У конкурсі з такою назвою лідери учнівського самоврядування презентували свої ідеї щодо вирішення проблем Кривого Рогу. Публічні виступи школярів слухали наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Презентація медіахабу

Перший криворізький MediaHub – це вільний простір для спілкування, роботи та проведення творчих зустрічей, прес-конференцій, тренінгів і майстер-класів. Подібні проекти вже давно працюють у Брюселі, Мінську та в Києві. Тепер такий майданчик є й у нашому місті. Його створили, аби зміцнити регіональну мережу журналістів і медіапрофесіоналів. З вівторка по суботу журналісти можуть попрацювати у комфортному приміщенні в колі однодумців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Творчий вечір Халіди Сиротюк

Творчий ювілей - півстоліття з музикою, відзначила викладач Криворізького музколеджу Халіда Сиротюк. З її ім'ям пов'язують становлення криворізької вокальної школи. Привітати дорогого педагога з'їхались творчі люди з України і з-за кордону. Про золотий ювілей таланту - дивіться далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Презентація нового кліпу гурту Роялькіт

Стародавній святковий бурлеск, музична містерія з чарівними гірськими пейзажами. Криворізький гурт "Роялькіт" презентував новий кліп на пісню "Коза". Знімали його в мальовничому куточку Карпат під назвою "Дідова хатчина", у Яворові. Пісню-щедрівку наші пращури співали на Маланку, що святкується у старий новий рік. Самі музиканти позиціонують свій витвір як українську етніку, обрамлену магічною оздобою сакральних ритмів і мелодій. Прем'єрний показ кліпу зібрав у Кривому Розі повен зал. Денис Пляц був серед перших слухачів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перші змагання бейблейдерів

Цієї неділі на житломасиві Інгулець відбулися перші змагання бейблейдерів. Близько сорока дітлахів разом з батьками активно провели вихідний у ГрінХабі Зеленого центру Метінвест. Боротьба, емоції та подарунки у наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки