08 лютого 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 08.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 08.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Бійці Нацгвардії повернулись додому зі сходу

З передової без втрат. Криворізькі нацгвардійці, які з листопада виконували бойові завдання у зоні проведення Операції Об'єднаних сил, повернулися до місця постійної дислокації на перепочинок. Сьогодні бійців із поверненням вітали в рідному місті. З військової частини 30-11 - репортаж Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Як депутати голосували за перейменування Дніпропетровської області

Учора Верховна Рада підтримала перейменування Дніпропетровської області у Січеславську. Тим часом дискусії щодо нової назви області тривають. Думки розділились і серед народних депутатів від Кривого Рогу. За перейменування в Січеславську проголосував нардеп від фракції Блок Петра Порошенка Костянтин Усов. Нардепи від фракції політичної партії "Опозиційний блок" Олександр Вілкул, Андрій Гальченко, Дмитро Колесников, Костянтин Павлов та Дмитро Шпенов були проти перейменування області.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Голосування переселенців

Менше як за два місяці українці обиратимуть Президента. Чи зможуть вільно реалізувати право голосу на виборах внутрішньо переміщені особи? Особливості голосування переселенців обговорили сьогодні за круглим столом у Донецькому юридичному інституті. Як свідчать останні дослідження, переселенці здебільшого не знають, як можуть взяти участь у виборах. Утім, така процедура для внутрішньо переміщених осіб чітко прописана і при цьому - спрощена, наголошували учасники зібрання у ДЮІ. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жінку збили на переході

Водій легковика збив літню жінку. Це сталося вчора увечері в Тернівському районі. Постраждалу доправили до другої міськлікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові нарахування за воду

Сьогодні телефони кол-центру Кривбасводоканалу почервоніли від кількості дзвінків. Криворіжці отримали в платіжках за січень зовсім неочікувані суми. Вони вражали навіть на фоні нещодавнього підвищення тарифів на воду і водовідведення. Утім, торкнулося це не всіх абонентів. Що з нарахуваннями - пояснили у Кривбасводоканалі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Методи вибивання боргів колекторами

Зіпсувати особисте майно сусідів, щоб вибити гроші з боржника. Мешканці одного з будинків у Центрально-Міському районі обурені нахабними діями невідомих зловмисників. Кажуть - ймовірно, це колектори. Що вчора зіпсувало настрій жителів - дивіться в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Програму "Доступні ліки" розширили

Міністерство охорони здоров'я затвердило оновлений реєстр препаратів за програмою "Доступні ліки". Перелік найменувань незапатентованих лікарських речовин у списку залишився практично без змін. Проте кількість безкоштовних препаратів за рецептами "Достуних ліків" дещо збільшилась. На сьогодні аптеки у Кривому Розі вже готові відпускати ліки за оновленим реєстром.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Волонтери про пошук людей

Знайти і повернути. Таку місію вже два роки виконують волонтери благодійного фонду "Пошук КР". Вони знаходять загублених людей і повертають їх до рідних домівок. Про організацію знають небагато криворіжців. Розповісти про себе, а заодно - підбити підсумки дворічної діяльності пошуковці та представниками інших організацій зібралися за круглим столом в медіахабі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Соціальна їдальня на 44-му кварталі

Кількадесят мешканців Армавірської вийшли на вуличну акцію. Кажуть, обурені тим, що в колишній будівлі ЖЕКу, яка знаходиться посеред житлового кварталу, збираються відкрити їдальню для безхатченків. Люди не проти доброї справи, утім пояснюють - хотіли б, аби робилося це подалі від майданчиків, де гуляють їхні діти. Більше - у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Співпраця поліції та громади

Стартував другий етап проекту “Публічна безпека спільними зусиллями поліції та громади”. Залучити городян до виявлення та вирішення проблем безпеки - одна із цілей проекту. Деталі в сюжеті Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Демонтаж рекламних конструкцій

Закон України про рекламу, що набув чинності влітку минулого року, передбачає ліквідацію рекламних банерних розтяжок над проїжджою частиною. Термін самостійного демонтажу, наданий підприємцям, уже збіг. Тож цим зайнялась у місті відповідна робоча група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка графіки

Сьогодні у виставочному залі факультету мистецтв КДПУ відкрилась нова виставка. Молода художниця Ольга Большакова представила свої графічні роботи. З виставки - Євген Клусовський.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Анонс Постфактуму

У неділю, як завжди, у звичний час в ефір вийде програма Постфактум. У ній дивіться про таке.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки