13 лютого 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 13.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Двоє людей загинули на шахті Ювілейна

Сьогодні на шахті "Ювілейна" рудника "Суха Балка" смертельно травмувались двоє робітників. Трагедія сталась на горизонті мінус 1340 метрів. Обставини нещасного випадку встановлюють правоохоронці та фахівці управління Держпраці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Засідання виконкому міськради

Сьогодні відбулось чергове засідання міськвиконкому. Основне питання стосувалося аналізу роботи зі зверненнями громадян упродовж минулого року.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
АМКР перевищив норму забруднення повітря

"АрселорМіттал Кривий Ріг" не дотримується допустимих показників забруднення повітря. Перевищення шкідливих викидів в атмосферу зафіксували 12 лютого. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вшанування афганців у Саксаганському районі

15-те лютого в Україні - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У Кривому Розі пам'ятні заходи розпочались сьогодні. У Саксаганському районі біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам пройшов реквієм на честь загиблих у афганській війні. Зранку там зібралося більше сотні містян, аби згадати воїнів та покласти квіти у пам'ять про полеглих на чужій війні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відкрите кримінальне провадження у справі про замінування

Винуватця вчорашнього псевдозамінування затримала поліція. Відкрито кримінальне провадження. Нагадаємо, вчора увечері до поліції надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про замінування трьох житлових будинків по вулиці генерала Радієвського. Тих, хто був удома - терміново евакуювали. Вийти під дощ на вулицю були вимушені близько двохсот чоловік. Вибухотехніки та кінологи небезпечних предметів не виявили. А от псевдомінувальникові залишитись інкогніто не вдалося.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чи закривають вуз МВС?

Питання факультету і досі в повітрі. Нагадаємо, наприкінці минулого року до нашого телеканалу звернулися батьки курсантів і студентів Дніпропетровського університету внутрішніх справ. Повідомили - їхніх дітей переводять навчатися до обласного центру. А у нинішній будівлі буде поліцейська академія. Що змінилося за цей час - дивіться далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На хабарі затримали посадовця держвиконслужби

Попався на хабарі у півмільйона гривень. Учора в Кривому Розі правоохоронці затримали начальника районного відділу державної виконавчої служби. Як повідомили в місцевій прокуратурі №2, затримання провели під час одержання посадовцем грошової вигоди в обмін на обіцЯнку посприяти у придбанні нерухомості.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Затримали поліцейського за наркотики

Передача поза законом. Поліцейського, який збував наркотики ув’язненим, викрили в Кривому Розі співробітники міського відділу поліції спільно з військовою прокуратурою Криворізького гарнізону. Злочинну оборудку сержант поліції здійснював через затриманих осіб під час конвоювання їх до суду. Щойно інформація про злочин дійшла до військової прокуратури, конвоїра упіймали на гарячому.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інцидент між школярами

Інцидент між хлопцями стався в одній зі шкіл Кривого Рогу. Учень 5-го класу побив свого однокласника, ще один - знімав усе на відео. Відео потрапило у мережу і спричинило резонанс серед батьків та педагогів. Поліція підтверджує факт бійки між однокласниками. Хто відповідатиме за жорстокість - вирішують правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дітей передали в родину

Дітей, позбавлених батьківського піклування, у Кривому Розі - близько двох тисяч. Соціальний захист таких малих криворіжців та пошук для них усиновителів - завдання служби у справах дітей. Відсьогодні нові родини мають четверо вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації. Дитячу і дорослу радість бачила наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виробнича практика для учнів технікумів

У Кривому Розі стартував кейс-чемпіонат у гірничодобувній галузі. Мета оригінальних змагань - зблизити навчальні заклади та підприємства, сприяти тому, аби студенти гірничих спеціальностей практикувалися в реальних умовах. З учасниками та організаторами заходу поспілкувались наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Затопило двори у Покровському районі

Сьогодні вранці мешканці кількох будинків у Покровському районі виявили у своїх дворах річки води. Про це повідомили на підприємство «Кривбасводоканал». Ремонтники аварію ліквідували по обіді. Подробиці – у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки