15 лютого 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 15.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 15.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Викрили наркоугрупування в Кривому Розі

Мінус наркоугрупування та дві нарколабораторії. Учора під час масштабної спецоперації в Кривому Розі правоохоронці затримали групу людей, що займалась виготовленням та реалізацією заборонених речовин. Наркооборудки приносили картелі від 5 до 7 мільйонів гривень щомісяця.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міський мітинг біля пам'ятника афганцям

Близько півтисячі городян сьогодні зібрались біля меморіалу загиблим воїнам-афганцям у парку "Ювілейний", аби вшанувати пам'ять земляків, які не повернулись з далекої війни. 53 криворіжці загинули в Афганістані. Рівно 30 років тому офіційно завершилось виведення радянських військ з території республіки. До пам'ятника принесли квіти родичі, побратими близькі загиблих, земляки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мітинг у Покровському районі

Пам’ять воїнів-афганців вшанували сьогодні і у Покровському районі. Представники влади та громадськість району, сім'ї загиблих поклали квіти до меморіалу у сквері імені сержанта Рзянкіна. Подробиці - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На АМКР загинув робітник

Cьогодні вранці на "АрселорМіттал Кривий Ріг" травмувався працівник. Травми виявились несумісними з життям. Як повідомили на підприємстві, уже розпочато розслідування цього випадку. Нещастя трапилось під час виконання бригадою слюсарів-ремонтників демонтажу частини вентиляційної установки. Для допомоги постраждалому викликали бригаду швидкої. Та врятувати чоловіка медикам, на жаль, не вдалося.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рейд по роботі маршруток

Близько тисячі одиниць транспорту щоранку виїжджає на міські автобусні маршрути. Чи всі вони справні, відповідають вимогам безпеки й комфорту, які водії сідають за кермо - перевіряли сьогодні учасники ранкового рейду міського відділу транспорту і зв’язку. Світанок разом з учасниками перевірки зустрічала і наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гість студії. Директор КП Кривбасводоканал Сергій Марков

На початку лютого криворіжці активно обговорювали нові платіжки за воду. Люди мали заплатити зовсім неочікувані суми. Чому так сталося нам розповість директор КП Кривбасводоканал Сергій Марков.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День боротьби з дитячою онкологією

15-те лютого - Міжнародний день онкохворої дитини. В цю дату щороку порушуються проблеми сфери дитячої онкології. Медики ж наголошують - дитячий рак в багатьох випадках виліковний. Для цього важливо, аби хвора дитина своєчасно отримувала професійне лікування і догляд. Ця дата - ще й привід нагадати про те, що онкохворі діти та їхні родини потребують підтримки - насамперед від держави.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Презентація проекту ГБ в Покровському ліцеї

Інновації, якість, доступність – ключові цінності проекту «Наукова електронна медіабібліотека Криворізького Покровського ліцею». Проект створений громадською організацією «Інститут управління знаннями». Відтепер учні ліцею зможуть готуватися до занять у сучасному інтерактивному просторі. З бібліотеки нового покоління - сюжет Яни Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тренування на новому футбольному полі

Запрацював новий футбольний майданчик стадіону «Металург». Тепер вихованці першої спортивної школи "Кривбас-84" відточують свою майстерність та готуються приймати домашні матчі юнацького чемпіонату України на сучасному газоні зі штучним покриттям. Олександр Хрищенко розповість більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кохання поза часом

Вже другий рік поспіль чотирнадцятого лютого, в День святого Валентина, в Україні проходить акція “Кохання поза часом”. Зареєструвати шлюб або подати заяву пари можуть аж до півночі. В Кривому Розі учасниками акції були три відділи державної реєстрації актів цивільного стану - в Металургійному, Саксаганському та в Довгинцівському районах. Торік у день усіх закоханих у нашому місті уклали шлюб тридцять чотири пари. Учора молодят було набагато більше. Весільні церемонії особливого дня - в нашому наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мелодія любові до вишивання

Симфонія на полотні. "Мелодію любові", створену вмілими руками криворізьких митців, представив сьогодні виставочний зал. Результати величезного терпіння і такого ж бажання представили десятки творчих криворіжців. Про рожеві троянди та про чоловіка, що наважився позмагатися з Рафаелем - далі в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято Стрітення

Стрітення Господнє відзначають сьогодні православні християни. За дві тисячі років це свято все набуває і більшої урочистості, і нових значень. Воно вже охоплює події від дохристиянської доби до сучасності, а книжна мудрість переплітається в ньому із воїнським подвигом. Яким чином – знають наші кореспонденти, які побували в цей день у криворізькому Стрітенському храмі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка у центрі "Разом"

У центрі творчості інвалідів "Разом" відкрилась експозиція народної майстрині Ніни Задорожньої. Це сьома виставка криворожанки, яка переживає у своїй творчості другу молодість. Настрій та енергетику від робіт Ніни Задорожньої спробували передати наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки