17 лютого 2019

Пам'ять про Афган

15 лютого в Україні відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цьогоріч виповнилось 30 років з часу, коли останній радянський солдат залишив територію Афганістану. Понад три тисячі криворіжців брали участь в бойових діях десятирічної війни. 53 - не повернулись додому. Та чужа війна залишилась в історії міста. В пам'ять про земляків названі вулиці сержанта Рзянкіна, Миколи Лисяка, Сергія Заїки, Олександра Лісового. За підтримки народного депутата Олександра Вілкула в парку Ювілейному збудований храм на честь загиблих воїнів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Профілактичні огляди

Збереження здоров'я нації. Не гасло, а життєва необхідність. В Україні десятиліттями спостерігається від'ємний приріст населення, а в галузі охорони здоров'я - постійні проблеми. Лікарі наполягають, власне здоров'я - турбота насамперед самих громадян. Правилом життя для кожного має стати попередження недуг, кажуть медики. Відтак рекомендують проходити профілактичні медичні огляди як мінімум раз на рік.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Путівки від Фонду соцстраху

Відпочити і оздоровитися по-новому. Як це - знають криворіжці, які торік скористалися правом на путівку до санаторно-курортних закладів. У Фонді соціального страхування розповідають про зміни, яких у 2018-му році зазнав порядок забезпечення громадян реабілітаційним та санаторним лікуванням. Ветерани праці більше не мають права на безоплатне санаторно-курортне лікування. Органи соцзахисту населення рекомендують їм звертатись до профспілок підприємств, на яких вони працювали.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бокс - турнір пам'яті Асауленка

Найкращі боксери з усієї України. 5-ть днів змагань. Поєдинки на ринзі спорткомплексу КБ-75 та фінальні зустрічі в Палаці молоді і студентів. У Кривому Розі пройшов боксерський турнір, присвячений пам’яті видатного спортсмена і тренера Олександра Асауленка. За ходом поєдинків слідкувала наша знімальна група. Розповідає Олександр Карамушка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Провітрювання: рекомендація чи необхідність?

Поганий сон, швидка втомлюваність і загальне нездужання. Такі симптоми - доволі поширені. Часто люди списують все на весняний авітаміноз чи перевтому. Тим часом медики кажуть - причиною такого стану може бути елементарна нестача в приміщенні свіжого повітря. Чим корисне провітрювання і як правильно його робити - дізнавалась Олена Павловець.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Любов і голуби

На цей тиждень припало романтичне свято зими - Днем святого Валентина. Наш наступний сюжет присвячений Любові. Піде мова у ньому і про атрибути, які міцно закріпилися за Днем усіх закоханих. Про що воркують голуби та як розуміють одне одного без слів подружжя, що прожили рука в руку понад півстоліття - знає Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі затримали грабіжника

Учора, 16 лютого, у Покровському районі міста криворіжець напав на жінку та вирвав у неї з рук мобільний телефон.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі на Карачунівському водосховищі потонув рибалка. Оновлюється

Сьогодні обідньої пори на Карачунівському водосховищі у Центрально-Міському районі загинув рибалка.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Латвії «перейменували» Кривий Ріг та ще три українських міста

Відтепер у всіх державних установах і офіційних виданнях Латвії українські міста повинні бути прописані відповідно до української, а не російської транскрипції. – Сьогодні.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Визначили всіх шістьох учасників нацвідбору на Євробачення. Серед фіналістів - криворізький гурт

Учора визначили ще трьох учасників фіналу національного відбору Євробачення - гурти KAZKA, ANNA MARIA і Freedom jazz.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі у неділю тепло, + 1 +10 градусів

17 лютого у Кривому Розі синоптики обіцяють містянам теплу та сонячну погоду.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА