19 лютого 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 19.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 19.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Громадська рада при Мінрегіонбуді

Кривий Ріг відвідали представники Громадської ради при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. У форматі круглого столу вони зустрілися з міським головою, керівниками стуктурних підрозділів мерії та розглянули проблемні питання реалізації державної політики у сфері містобудування та земельних відносин.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Круглий стіл у Центрі Віза

Представники Громадської ради зустрілися сьогодні з підприємцями. У центрі адміністративних послуг "Віза" за круглим столом говорили про створення рівних умов для суб'єктів господарювання при проведенні технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна. Детальніше в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До річниці визволення міста. Пам'ятники

Паризької Комуни, Комунарів, потім - Українська, пізніше - Миру. Все це - колишні назви криворізької площі Визволення. Так називатися воеа стала з 70-их років минулого століття. Мало кому відомо, що пам'ятники в центрі площі теж змінювались кілька разів. У 1936 році там стояв пам'ятник шести загиблим криворізьким шахтарям. В 46-му - їх змінив на постаменті Сталіна. А в 1972-му році міськвиконком прийняв рішення встановити на центральній площі міста славний Т-34 - на честь танкістів-визволителів Кривого Рогу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До річниці визволення міста. Ветеран Іван Потапенко

Із 75-ою річницею визволення міста криворіжці вітатимуть чотирьох визволителів. Це Анатолій Тягнибіда, Валентина Погорєлова, Олена Марченко та Іван Потапенко. Мобілізований на другому році війни вісімнадцятирічний Іван Потапенко боронив ще багато українських міст та був учасником найзапекліших битв Другої світової. Перемогу зустрів в Австрії. З полковником-орденоносцем поспілкувалась Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До Дня аритмології

День аритмології на Криворіжжі. Під такою назвою сьогодні проходила освітня науково-практична конференція, присвячена порушенням серцевого ритму. Захід провели у форматі майстер-класу. Кардіологи, терапевти, лікарі загальної практики мали змогу прослухати лекції провідних спеціалістів з питань клінічної аритмології, діагностики, лікування та попередження фібриляції передсердь. Також обговорювались рекомендації європейських та американських кардіологів щодо проблем аритмології.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Зарічному

ДТП у Покровському районі. На дорозі по вулиці Електрозаводській не розминулись дві автівки - Ваз та Мерседес. Постраждалих доставили до 2-ї міськлікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Демонтаж рекламних розтяжок

З початку року в місті стартувала кампанія з ліквідації рекламних перетяжок . Перші кроки вже зроблені – декілька центральних вулиць вже очищені від реклами над автодорогами. Які найближчі плани робочої групи - дізнавалася наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Метінвест-Промсервіс

Техніка на великих підприємствах всієї країни працює завдяки спеціалістам Метінвест-Промсервісу. Нині фахівці відзначають четверту річницю з моменту створення підприємства. Філіал №2 забезпечує ремонтами гірничо-збагачувальні підприємства Кривбасу. Про роботу філалу - в нашому наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Акція газовиків

Упродовж минулого року співробітники Криворіжгазу виявили більше трьохсот втручань у роботу лічильників газу та понад сто несанкціонованих врізок у газопроводи. Суму збитків - а це понад 10 мільйонів гривень, заклали в донарахування за використаний, але необлікований обсяг енергоресурсу. Домашнім умільцям довелось повернути вкрадене. Сьогодні "Криворіжгаз" пропонує проблемним споживачам розпочати відносини з чистої сторінки. А саме добровільно зізнатись в порушенні споживчих правил без відшкодування збитків. З 15 січня по 15 березня підприємство проводить акцію "Чесність - це вигідно".

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ріки зі стелі

Затоплення квартири. Така неприємність може трапитися з кожним із мешканців багатоповерхівок. Натомість не всі знають, як діяти у момент, коли течуть ріки зі стелі через необачність або ж аварійну ситуацію у квартирі сусідів зверху. Побутову проблему досліджував Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Омолодження дерев

Комунальне підприємство "Сансервіс" виконує майже півсотні видів робіт. Більшість стосується озеленення міста. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зліт пошукових загонів

Я – патріот свого міста. Так у центрі туризму «Мандрівник» назвали районний захід, присвячений 75-й річниці визволення Кривого Рогу. Школярі Саксаганського району зустрілися з ветеранами Афганської війни та учасниками АТО. Підготували виступи під гаслом: я хочу забути війну. Побували на зустрічі наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розцвіли азалії

Море квітів – це про оранжерею Криворізького ботанічного саду. У цьому Едемі забуваєш про чорно-біле кіно зими за вікном, так описала цвітіння азалій наша Яна Чоботаренко. Вона саме повернулась із ботсаду і вже готова показати вам індійських красунь.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки