28 лютого 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 28.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 28.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Зустріч мера з представниками ОБСЄ

Сьогодні міський голова Юрій Вілкул зустрівся з представниками місії ОБСЄ в Україні. Спостерігачів Джеймса Харта та Сесілію Орестіс цікавили питання підготовки міста до виборів. Зокрема, організації приміщень під окружні виборчі дільниці, забезпечення їх зв'язком та закріплення за ними автотранспорту. На зуситрічі побували і наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Державний реєстр виборців

До президентських виборів залишився один місяць. Громадяни України ще мають час перевірити себе у списках виборців. Внести зміни до державного реєстру виборців за законом можна до 25 березня включно.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нарада керівників ЦЗ

Cьогодні у міськвиконкомі відбулась нарада керівного складу підрозділів цивільного захисту. Провідні рятувальні служби звітували меру про роботу в 2018-му році. За успішне виконання завдань цивільного захисту кращі фахівці отримали нагороди.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дитину збила машина на пішохідному переході

Не дійшла на урок. Сьогодні близько восьмої ранку навпроти 103-ої школи, що на вулиці Костенка в Металургійному районі, водій Ланоса збив 10-річну школярку. Дитина в лікарні, поліцейські встановлюють обставини ДТП.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перерахунок пенсій

З першого березня в Україні розпочнеться індексація пенсій. Вона торкнеться десяти мільйонів українців. У Кривому Розі близько двохсот тисяч пенсіонерів. Кому скільки додадуть і що думають про перерахунок пенсій криворіжці - про це у сюжеті Валерія Кожухаря.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ситуація з туберкульозом у місті

Україна - у сумному лідерстві за рівнем поширення туберкульозу. В Мінохоронздоров’я звітують - ситуація з туберкульозом є контрольованою, але украй серйозною - епідемічний поріг перевищений удвічі. Найчастіше, констатують лікарі, захворювання виявляються вже на пізній стадії. А це не тільки суттєво знижує шанси на одужання, але й сприяє подальшому розповсюдженню недуги. Березень у Кривому Розі традиційно проходить під знаком боротьби з туберкульозом. Вже завтра у найбільш людних місцях розпочнуть свою роботу пересувні флюорографи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До Дня орфанних захворювань

В останній день лютого у світі відзначають День рідкісних хвороб. Їх близько 6-ти тисяч. Сьогодні криворізькі генетики розповіли про проблеми українців, яким не вижити без щоденного комплексу вкрай дорогих ліків, а значить - без підтримки держави.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тече ріка вулицею

Уже час іти на роботу, а в квартирі - слабкий тиск води. З такою прикрістю зіткнулися сьогодні зранку мешканці вулиці Армавірської. Як виявилось, причина в аварії на трубопроводі. З крана води дочекатися було годі, натомість цілі річки текли надворі - проїжджою частиною. В проблемі намагались розібратися наші кореспонденти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Студентська конференція "Україна єдина - творчість молодих"

Міжрегіональна конференція «Україна єдина – творчість молодих» пройшла сьогодні у Криворізькому будівельному коледжі. Захід зібрав більше 60-ти студентів з різних міст України. Учасники презентували свої науково-дослідницькі роботи у п’яти дисциплінах. Конкурс такого роду у закладі проводився вперше. Детальніше про з’їзд студентів коледжів України розкаже Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ремонт ПК "Північний"

Він талановитий та вимогливий. Едуард Кирильчук - більше 30 років на паркеті. Спочатку в ролі учня, а зараз - керівника зразкового ансамблю народного танцю «Самоцвіт». Сприяє розвитку талантів Північний комбінат Компанії Метінвест. Наступний сюжет - з палацу культури у Тернівському районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг - місто майбутнього

"Кривий Ріг" - місто майбутнього. Таким його бачать учасники однойменного конкурсу есе. У ньому взяли участь більше сотні старшокласників. Як описали рідне місто переможці - дізнаєтеся за мить.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі розпочинається місяць боротьби з туберкульозом

Традиційно в Кривому Розі березень проходитиме під знаком боротьби з туберкульозом.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки