03 березня 2019

Проекти Громадського бюджету

Громадський бюджет - вчора, сьогодні, завтра. Чотири роки в місті реалізовується проект, що допомагає втілити мрію. Громадський бюджет у Кривому Розі зарекомендував себе серед найкращих практик бюджету участі. Тему продовжить Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Газові умільці

Тарифи на енергоносії невпинно зростають, платіжки за комунальні послуги засмучують городян. Хтось сумлінно сплачує комірне, а хтось у гострому бажанні заощадити вдається до обману. Найпоширеніші - маніпуляції з приладами обліку. Спеціалісти "Криворіжгазу" запевняють, жодного втручання у роботу лічильника або систему газопостачання вони не подарують. За спожитий необлікований газ все одно доведеться розплатитись. Щоправда, дають шанс споживачам з нечистим сумнінням чесно зізнатися і не отримати штраф. До 15-го березня триває акція від газовиків "Чесність - це вигідно".

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг туристичний

Вони можуть знайти в Кривому Розі місцевий Біг Бен, розповісти про локальний Колізей і зацікавити людей зовні непримітними будівлями. А ще - позитивно реагують, якщо професійне свято доводиться відзначати на відвалах або в кар'єрах. Така вже професія. Чим живуть криворізькі екскурсоводи та якими невідомими фактами з історії Кривбасу діляться із земляками - розкаже Олег Ендрексон.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смачний живопис Богдана Шиптенка

Коли живопис смакує, а в будні мистецтво вносить відчуття особливого. Подивитися на Кривий Ріг в іншому ракурсі: на його унікальну архітектуру, людей, мальовничі місцини до десятого березня можна в Центральній бібіліотеці. Кривий Ріг європейський на проспекті Поштовому чи як полюбити місто, споглядаючи картини художника Богдана Шиптенка, знає Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весна іде

Нарешті дочекалися. Весна потроху дає про себе знати - не тільки за календарем, а і в природі, і в настрої. Весняний сюжет Яни Чоботаренко закінчить наш випуск сьогодні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі горить ринок "Центральний" на вулиці Лермонтова

У Кривому Розі по обіді спалахнуло полум'я на Центрально-Міському ринку по вул. Лермонтова.  

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізькі автобуси №№ 302, 228 та 228А зупинятимуться на нових зупинках

З 4 березня автобуси №№ 302, 228 та 228 А зупинятимуться на нових зупинках.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Помер уродженець Кривого Рогу народний артист Сергій Романюк

3 березня на 66-му році життя в Івано-Франківську помер народний артист України Сергій Романюк.

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Як гинули наші хлопці у кривавому коридорі Іловайська, розповів криворіжцям АТОвець Роман Зіненко. Фото 18+

Учора в Кривому Розі у кінотеатрі «Олімп» представили нову книгу воїна АТО, молодшого сержанта Романа Зіненка "Війна, якої не було. Хроніка Іловайської трагедії".

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізькі школярі представлять Україну на Всесвітніх іграх з єдиноборств

Вихованці 2-ї ДЮСШ міста Кривого Рогу у фіналі Всеукраїнських ігор з єдиноборств серед школярів "Combat Games" вибороли право представляти Україну на Всесвітніх іграх в Угорщині 16 - 21 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі сонячно

3 березня у Кривому Розі встановиться малохмарна та сонячна погода.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА