04 березня 2019

Випуск за 04.03.19 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "De jure/de facto"
Випуск №21 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 04.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 04.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Пожежа на ринку

Учора городян добряче налякала пожежа, яка сталася у центрі міста – поблизу ринку на вулиці Лермонтова. Боротьба з вогнем тривала близько п'яти годин. Головне – минулося без постраждалих. Та дахи семи торговельних павільйонів вогонь знищив повністю. На місці події була й наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вилучили наркотиків на 7 млн гривень

Партію опіоїдів на рекордні сім мільйонів гривень вилучили сьогодні у постачальника наркотиків у Саксаганському районі. Операцію провели співробітники карного розшуку Криворізького відділу поліції та місцевої прокуратури номер три.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ремонт колектора "Кривбасводоканалу"

Комунальне підприємство "Кривбасводоканал" продовжує планову заміну зношених каналізаційних колекторів. В деяких місцях на графік робіт впливають надзвичайні ситуації. Так сталося на насосній станції номер десять. Саме тут два тижні тому відбулося обвалення самопливного каналізаційного колектора діаметром у тисячу міліметрів. Наразі на цьому місці тривають аварійно-відновлювальні роботи. Ігор Кононенко знає, на якому вони етапі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Збили велосипедиста

Збив велосипедиста та зник з місця пригоди. Такий інцидент стався вчора увечері у Центрально-Міському районі. Водій мікроавтобуса Фольксваген скоїв наїзд на молодого чоловіка, який рухався на двоколісному Мопрівською вулицею. Після чого не лише не надав йому першу допомогу, а поїхав далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі про розкрадання коштів

Сьогодні в Дзержинському райсуді планувалось чергове засідання у кримінальному провадженні проти колишнього бухгалтера будівельного технікуму, яку звинувачують у розкраданні державних коштів. Справа, відкрита ще в 2017 році, досі не зрушила з місця. Сьогоднішнє засідання теж не відбулось. Причина - хвороба обвинувачуваної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Презентація книги

У Кривому Розі презентували книгу Романа Зіненка “Війна, якої не було”. Автор присвятив її подіям в Іловайську в серпні 2014 року. Іловайський котел став трагедією і водночас - прикладом героїзму українських бійців-патріотів. Тільки Кривий Ріг втратив у тих подіях двадцять дев’ять земляків, вісімдесят п’ять бійців були поранені. У книзі - хроніка іловайських подій за свідченнями очевидців, які вже попрощалися з життям, але дивом повернулися додому живими.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весна Рудани

Завесніло в палацах культури Кривого Рогу. У ці вихідні 17-ий фестиваль народної творчості "Весна Рудани" розпочався на сцені палацу культури "Центральний". Як стартувало березневе мистецьке свято, знає Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Профорієнтаційний квест в ПК Південного ГЗК

Профорієнтаційний захід від групи Метінвест зібрав у Палаці культури Південного ГЗК старшокласників із трьох районів міста та сільських шкіл. Представники професійно-технічних навчальних закладів розповідали учням про можливості працевлаштування на криворізькі гірничо-збагачувальні комбінати і знайомили з основними робітничими спеціальностями.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міський фестиваль методичних ідей

Якістю освітнього процесу в дошкільних закладах опікуються вихователі-методисти. Найкращі напрацювання вони презентували на міському фестивалі методичних ідей. Організував його міський департамент освіти і науки та Інноваційно-методичний центр.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Конкурс "Навчальний малюнок"

У четвертій музичній школі пройшов міський конкурс навчального малюнку. Він зібрав учнів класів образотворчого мистецтва з Кривого Рогу та ще трьох міст Дніпропетровщини.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки