05 березня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 05.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 05.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Субсидія готівкою

Монетизовані субсидії. Уже в цьому місяці українські субсидіанти отримуватимуть кошти на руки. Пенсіонерам додаватимуть суму субсидій до пенсій, а представники інших соціальних груп зможуть оперувати виплатами через Ощадбанк. Детальніше - в сюжеті Дениса Пляца.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Збій в наданні субсидій

Пенсіонери вже поінформовані і знають, що у березні нараховану субсидію їм видадуть разом з пенсією. Решта українців очікують свою субсидію грошовим переказом через "Ощадбанк". І хоч можливих збоїв у цій системі в Мінсоцполітики не анонсували, вже на порозі реформи технічні нюанси дають про себе знати. Про зміни порядку отримання субсидії в березні попереджають мешканців Металургійного району фахівці управління праці та соцзахисту. З причини технічного збою пенсіонерам в цьому місяці, як і решті громадян, будуть переаховані кошти субсидії у відділення ощадбанку.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стан постраждалих на АМКР

Постраждалі під час аварії на "АрселорМіттал Кривий Ріг" працівники підрядної організації - "КривбасМеталСтіл", продовжують лікування у Дніпрі. Вони перебувають в реанімації обласного опікового центру. Медики провели ряд операцій, втім до одужання ще далеко. Усе залежатиме від спільних зусиль лікарів, хворих і керівництва підприємства, кажуть у медзакладі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знущання над твариною

Резонансний випадок трапився у ці вихідні в Довгинцівському районі. Посеред білого дня чоловік насадив на вила бездомного собаку та намагався спалити його живцем. Врятували бідолашну тварину небайдужі люди, які стали вимушеними свідками цієї моторошної події.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Контейнерні майданчики на Військовому містечку-1

Життя серед сміття. Мешканці Військового містечка-1 нарікають - з контейнерних майданчиків не вивозиться сміття. Там накопичуються гори непотребу. До того ж, вітром його розносить зі смітників по найближчих дворах. Місцеві називають це початком екологічної проблеми. На Макулані побували наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Форум "Мій вибір - моє життя"

Мода на візити до психолога вже давно заполонила Європу та західний світ. А спеціальність соціального педагога стала незамінною в роботі з проблемними родинами. Поповнити лави психологів та соціальних педагогів у Кривому Розі взялися спільно представники Інноваційно-методичного центру та педагогічного вишу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
КласМетінвест. Шкільні дебати

Мотивація дітей до навчання через створення для них сучасного та функціонального простору. У рамках конкурсу «КласМетінвест» підтримку від Південного гірничо-збагачувального комбінату отримала 115-та школа – одна із чотирьох шкіл-переможців конкурсу на житломасиві Південного комбінату. Детальніше у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Покращення побутових умов на Метінвест-КРМЗ

Зміна працівників основних цехів Метінвест-КРМЗ починається з огляду у медпункті. У разі потреби тут надають і першу допомогу. Торік будівля здоровпункту була серед перших у черзі на капітальний ремонт. Зараз у ній вже приймають працівників. Загалом, програма з покращення побутових умов діє на підприємстві другий рік. Що встигли за минулий - у нашому наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жінка. Мати. Берегиня

У Кривому Розі мешкає понад 350 тисяч жінок. Це майже 55 відсотків жителів міста. Зареєстровано близько шестисот громадських організацій, більшість з яких очолюють жінки. Понад 3 тисячі 700 криворожанок виховують трьох і більше дітей, 188 – мають почесне звання «Мати-героїня». У ці березневі дні міський департамент у справах сім’ї, молоді і спорту влаштував традиційне свято для жінок в Центрі дитячої творчості «Дружба».  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жінки, що надихають

Жінка може бути успішною. Під таким гаслом пройшов форум «Жінки Криворіжжя, які надихають». Власні секрети успіху в своїй справі презентували жінки, які реалізувалися в житті та в кар’єрі. Про жіноче лідерство та історії, що надихають - у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Школа для велосипедистів

Де і як повинен рухатися велосипедист у місті та які правила дорожнього руху він повинен знати та виконувати. Відповіді на ці питання презентували у проекті Ukrainian Bike Family – школи для велосипедистів. На першому занятті побували і наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фестиваль авторської пісні

Барди Рудани зустрічають весну. В Кривому Розі стартував Сьомий міський фестиваль авторської пісні. Зі сцени палацу культури “Мистецький” пролунало більше як півсотні виступів бардів Криворіжжя. Пісні та вірші на вічні теми зігрівали серця гостей фестивалю - а шанувальників такого мистецького жанру в Кривому Розі чимало. Пісні про те, що хвилює душу - в сюжеті Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підготовка до циркової прем'єри

Цієї суботи городяни зможуть побачити нову програму на манежі Криворізького цирку. До нашого міста приїде "Цирк на льоду". Гості обіцяють насичену програму, головні фішки якої - виступи незвичних акробатів, гімнастів і фігуристів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки