06 березня 2019

MMA У Кривому Розі КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Спортивна середа"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 06.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Продовження історії з собакою

Небайдужих городян сколихнула історія знущання над бездомним собакою, що трапилась у суботу в Довгинцівському районі. Чоловік, як кажуть очевидці, поранив собаку вилами і кинув його у вогонь. Як підтвердили сьогодні в міському відділі поліції, криворіжець, на якого вказали очевидці жорстокого інциденту, дійсно працює в поліції. Тим часом волонтери зоозахисних організацій згуртувалися в прагненні врятувати постраждалого собаку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Протест гірників КЗРК

Вчора увечері гірники шахти «Октябрська» після робочої зміни відмовились підніматись на поверхню. Акцію протесту підтримали ще на двох шахтах КЗРК - «Тернівській» та «Гвардійській». Шахтарі вимагають від керівництва залізорудного комбінату вищої зарплати, покращення умов праці та певних кадрових змін. З протестувальниками поспілкувався Олександр Хрищенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Зарічному

Вчора увечері на Зарічному по вулиці Десантній автомобіль збив чоловіка, який перетинав проїжджу частину поза межами пішохідного переходу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Земля - родинам бійців

Тимчасова робоча група з розподілу земельних ділянок під садибне будівництво сьогодні провела третє з початку року засідання. Розглянули більше сорока заяв і затвердили ще 26 земельних ділянок для членів Криворізької асоціації учасників бойових дій та учасників АТО.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День боротьби з глаукомою

Сьогодні - Всесвітній день боротьби з глаукомою. Це захворювання є однією з основних причин сліпоти та слабкозорості. Офтальмологи радять криворіжцям відповідально ставитися до власного здоров'я і регулярно проходити профілактичні огляди. Олег Ендрексон продовжить тему.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Офтальмологи в центрі Віза

Прийшли до чиновників, а потрапили до офтальмолога. Перевірити своє вікно у світ у Всесвітній день боротьби з глаукомою змогли принагідно клієнти центру адмінпослуг "Віза". Там три дні поспіль проходила акція вимірювання внутрішньоочного тиску. Як це було - бачила Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новий спортзал

Після капітального ремонту запрацював оновлений спортзал у 111-ій школі. Учні, педагоги та батьки відзначили цю подію спортивним святом. Побували на ньому і наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Професія - рятувальник

Державна служба з надзвичайних ситуацій охоплює всі сфери безпеки життєдіяльності. Її фахівці рятують людей на пожежах, у дорожніх, техногенних аваріях та під час стихійних лих. Сильних духом і фізично загартованих чоловіків чекають на службу у третьому державному пожежно-рятувальному загоні ДСНС.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Учитель року

Цьогорічний обласний тур конкурсу «Учитель року» видався врожайним на перемоги для криворізьких педагогів. Чотири вчителя посіли призові місця. Один педагог став кращим у своїй номінації. І тепер претендує на участь в заключному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року».  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Що? Де? Коли?

В палаці культури Південного комбінату в інтелектуальному баттлі зійшлися вісім різновікових команд. Ерудити вже другий рік змагаються за звання кращих розумників комбінату. Хто переміг на комбінатівському етапі конкурсу знатоків знає Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка А.Труфкіна

Жінка - чи не найголовніший образ на полотнах криворізького художника Анатолія Труфкіна. На них вона ніжна і тендітна, збавлива і закохана, сильна і одночасно беззахисна. Такою її можна побачити, якщо завітати на виставу талановитого митця до історико -краєзнавчого музею. Надихався світлими полотнами художника перед жіночим святом і наш кореспондент Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вимоги криворізьких гірників-страйкарів - тисяча доларів зарплати та кадрові рішення. Перемовини тривають

Як ми повідомляли, вчора увечері гірники шахти «Октябрська» після робочої зміни відмовились підніматись на поверхню через страйк, який згодом підтримали зміни ще двох шахт - «Тернівська» та «Гвардійська». 

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Продані квитки на «Євробачення-2019» будуть анульовані

Після підозри у порушеннях під час продажу, квитки на фінал  "Євробачення" доведеться повернути. — ТСН.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки