10 березня 2019

Собакам - краще життя

З початку року в Дніпропетровській області почастішали випадки жорстокого поводження з тваринами. На минулому тижні у Дніпрі на дитячому майданчику знайшли понівеченого кота. А криворізьких зоозахисників кілька днів тому сколихнула резонансна подія. Посеред білого дня чоловік насадив на вила бездомного собаку та кинув у багаття. Це обурило городян, а надто тому, що вчинив так працівник поліції, людина, яка має охороняти закон. А той таки закон захищає тварин, хоч домашніх, хоч бездомних. З самого початку деталі історії збирала Альона Павловець.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стан постраждалих на АМКР

Стан і досі важкий, проте є позитивні тенденції. Постраждалі під час аварії на "АрселорМіттал Кривий Ріг" працівники "КривбасМеталСтілу" і досі у Дніпрі. Медики обласного опікового центру провели декілька операцій, щоб криворіжці якнайшвидше одужали. Спеціалісти констатують - все залежатиме від спільних зусиль самих лікарів, хворих і керівництва підприємства.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чорний тюльпан на Одещині

Документальний фільм, створений пошуковцями "Союзу "Народна Пам'ять" та журналістами ТРК "Рудана" продовжує подорожувати містами України. Днями відбулося одразу три покази "Літопису "Чорного Тюльпану" в Одеській області. Глядачі Одеси, Чорноморська та Великодолинська цього разу побачили інший бік війни очими тих, хто шукає загиблих на Сході. Автори фільму повернулися з творчого відрядження сповнені емоцій та вражень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На порозі Великого посту

Вже тиждень, як християни західного обряду увійшли у Великий піст. Завтра він розпочнеться і у православних. Його мета - духовна підготовка до одного з найшанованіших свят - Великодня. Ревні віряни більше сорока днів дотримуватимуться аскетичних правил. В їх числі - обмеження в продуктах тваринного походження. Науковці та лікарі схвалюють це гастрономічне правило. Однак попереджають: до змін в раціоні харчування підходити треба з розумом. Тему продовжить Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жіноча половина особового складу

У Міжнародний жіночий День свято проникає навіть за огорожі режимних об’єктів. Вітання за колючим дротом. У 80-ій колонії на цьому тижні чоловіки вітали колег-представниць прекрасної статі. Яна Богославська розкаже про це більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жіночі радощі

Будь-якій жінці для щастя потрібні коханий чоловік та усе інше. Що ж саме приховується за тим усім іншим і що дарує жінкам радість - у сюжеті Яни Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Турнір пам'яті Вадима Гурова

З року в рік напередодні міжнародного жіночого дня 10-та спортшкола збирає найсильніші дівочі збірні команди районів на традиційний баскетбольний турнір пам’яті народного депутата 3-х скликань, Почесного громадянина міста Вадима Гурова. 7-го березня названі призери і переможець турніру. Кому посміхнулась удача цього разу, знає Олександр Хрищенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
«The New York Times» рекомендує Жадана. Збірка поета потрапила до огляду книжок

Поетична збірка Сергія Жадана «Те, чим ми живемо, те, заради чого вмираємо» потрапила до списку рекомендованих книг 2019 року від американського видання The New York Times. – Громадське. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
"Втеча з Шоушенка": торік українські засуджені тікали з в’язниць 26 разів

Торік українські засуджені тікали з в’язниць 26 разів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Рекорд України: 407 бандуристів у Львові одночасно виконали твори Шевченка

Національний рекорд встановили у Львові на честь 205-річчя від дня народження Тараса Шевченка: 407 бандуристів одночасно виконали твори Кобзаря, покладені на музику. – Укрінформ.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Увага! У Кривому Розі не працюють номери екстрених служб

У кількох областях України через аварію на магістральній лінії перестали працювати номери екстрених служб. - ТСН.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізький ФК "Гірник" переміг у півфіналі Зимового чемпіонату

ФК "Гірник-Ветеран" 9 березня зіграв у півфіналі з софіївським "Колосом" та здобув упевнену перемогу з рахунком 2:1.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі відбувся чемпіонат міста з дзюдо

9 березня серед юнаків та дівчат до 16 років провели чемпіонат міста з дзюдо.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Тарас у пам'яті живе. Кривий Ріг вшанував великого Поета

Кривий Ріг відзначив 205-у річницю від народження Великого українського поета, Кобзаря і пророка Тараса Шевченка.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки