15 березня 2019

История музыки КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Музпросвет"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 15.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Всеукраїнський форум з енергоефективності

У Кривому Розі пройшов Всеукраїнський форум з енергоефективного партнерства та відновлювальних джерел енергії у житловому секторі. Організували його криворізька міська влада спільно з німецьким товариством GIZ, Українським центром з енергоефективності та Асоціацією "Енергоефективні міста України". Учасники форуму детально обговорили тему залучення коштів для впровадження енергоефективних заходів та проектів зеленої енергетики в ОСББ. Докладніше - у сюжеті Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Акція хворих на гемодіалізі

До всесвітнього дня нирки в місті пройшла акція людей, які перебувають на гемодіалізі. Розповідають, прагнуть привернути увагу до проблем людей, які потребують трансплантації нирок. Проблеми, які їм дошкуляють - це скорочення державних програм фінансування, а відтак неможливість для цих людей зробити повну діагностику. Через брак коштів матеріали для гемодіалізу в Україні замінили на дешевші, а це призводить до погіршення самопочуття. До того ж, у місті бракує лікарів такого профілю.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День захисту прав споживачів

Сьогодні у світі відзначають день захисту прав споживачів. Цій даті в комерційно-економічному технікумі присвятили круглий стіл. Захист та ризики для українського споживача - на "споживчому лікнепі" побувала й наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рейд фахівців з розвитку підприємництва

У Кривому Розі розпочався сезон весняних ярмарків. На сьогодні встановлено близько 40 пересувних тимчасових споруд з продажу овочів та фруктів. Які критерії законної роботи цих торгових точок та як налаштовані підприємці на узаконення своєї сезонної діяльності - дивіться у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міський тролейбус

У Кривому Розі триває підготовка до конкурсу на право здійснення міських пасажирських перевезень. Він відбудеться 22-го березня. Сьогодні ж представники конкурсного комітету на місці вивчали матеріально-технічну базу одного з конкурсантів - комунального підприємства "Міський тролейбус". До уваги бралися як інфраструктура та техніка, так і наявність у штаті учасника конкурсу медиків та механіків відповідного рівня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Благоустрій скверу Гутовського

Затишний куточок та місце відпочинку для двадцяти тисяч жителів Довгинцівського району. Таким сквер імені Гутовського став завдяки ініціативним мешканцям, підтримці компанії Метінвест та міських програм благоустрою. Як зустрічає весну сквер на Східному - дивіться в наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проблеми з водопостачанням

Біля будинку по вулиці Дишинського, 26 ще місяць тому стався порив теплотраси. На місце аварії виїжджали аварійні бригади, але так нічого і не зробили. Зараз одна з ям залита доверху гарячою водою, яка поступово стікає під багатостраждальний будинок. Хто винен у цьому і чому досі не полагодили трубу - у цьому намагалися розібратися наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весна Рудани в Інгулецькому районі

Інгулецький район – золота середина цьогорічного міського фестивалю «Весна Рудани». До весняного мистецького свята інгульчани долучилися учора. Кращі колективи району виступали на сцені палацу культури "Інгулець".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка петриківки

Петриківська казка у Кривому Розі. Сьогодні у виставочному залі відкрився вернісаж народної майстрині з петриківського розпису Валентини Панко. Художниця - донька славнозвісного майстра Федора Панка. Про народні традиції, новаторство народного мистецтва, надбання ЮНЕСКО, далі в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День сну

Близько третини свого життя людина проводить у сні. Стан, коли організм відпочиває, називають найкращими ліками. І результати досліджень вчених підтверджують це. Європейські країни давно оцінили важливість і користь заходів, присвячених міжнародному дню сну. Сьогодні - саме той, сонний день. Що дізнався про сон наш бадьорий Олександр Карамушка - далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Анонс Постфактуму

І це все на сьогодні. В неділю дивіться традиційну програму Постфактум. Серед іншого будемо говорити про таке.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі викрили порностудію

14 березня правоохоронці викрили у Кривому Розі порностудію.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Скажи, щоб я побачив: Google запустив додаток для людей із вадами зору

Корпорація Google запустила Lookout. Це новий додаток для людей із вадами зору. За допомогою штучного інтелекту програма пояснить людині, що відбувається навколо неї. Про це повідомляє інформаційний портал Рlatfor.ma.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки