18 березня 2019

Джеймс М. Кейн КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Випуск за 18.03.19 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "De jure/de facto"
Язик мій - ворог мій КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск № 23 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 18.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
ДТП з вантажівкою військових

Сьогодні в Саксаганському районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Постраждало двоє людей. Подробиці - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На переході авто збило двох дітей і молодого хлопця

У суботу близько шостої вечора в Металургійному районі на перехресті вулиць Матусевича та Костенко водій за кермом ВАЗа здійснив наїзд на трьох пішоходів. Постраждали семирічна дитина, сімнадцятирічна дівчина та вісімнадцятирічний хлопець.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екологічний моніторинг води

У Кривому Розі третій рік діє програма мобільного спостереження за станом водних ресурсів. Торік було проведено сорок комісійних обстежень берегової лінії річок Інгулець та Саксагань. Виявлено та ліквідовано дев'ять небезпечних витоків. Порушники природоохоронного законодавства були оштрафовані. Відслідковувалась і якість води. За рік проведено двісті лабораторних досліджень. Сьогодні розпочався новий сезон перевірки якості води у міських водоймах. Перші проби брали з Саксагані. Розповідає Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рейд інспекції з благоустрою

Час весняного благоустрою в розпалі, та не скрізь. Як виявили представники інспекції з благоустрою, не всі підприємці почали наводити лад біля своїх об'єктів. Зруйновані фасади, розбиті сходи та бруд на прилеглій території. Такі порушення інспекція виявляє щодня. Сьогодні до участі в рейді запросили нашу знімальну групу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізькі медики вивчають досвід реабілітації хворих

Наприкінці минулого тижня делегація криворізьких медиків побувала у спеціалізованому лікувально-оздоровчому санаторії ”Славутич” імені Бориса Пашковського. Він розташований поблизу Верхньодніпровська. Мета поїздки, організованої міським управління охорони здоров'я - налагодження співпраці лікарів в питаннях реабілітації пацієнтів з профзахворюваннями, серцево-судинними патологіями та після травм. З подробицями - Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Діти, не потрібні власним батькам

Двох малят забрали до лікарні від недбалих батьків. На минулому тижні до служби у справах дітей Довгинцівського райвиконкому з різницею в день надійшли два повідомлення про перебування дітлахів у несприятливих умовах. Представники спеціальної комісії виїздили за вказаними адресами, аби перевірити умови проживання та утримання дітей. В обох випадках малюки потребували соціальної госпіталізації. Про це далі розкаже Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В річці Інгулець потонув чоловік

У річці Інгулець потонув чоловік. Його тіло дістали рятувальники. Пригода сталася вчора увечері неподалік дачного кооперативу «Пошук». На місці події працювали і співробітники поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виконання колективного договору на Південному ГЗК

На Південному ГЗК підбили підсумки виконання колективного договору у 2018 році. Які показники були в пріоритеті та чи виконане заявлене у повному обсязі - знають наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізькі театри представили вистави на "Січеславні"

"Січеславна-2019" у Кривому Розі. Сьогодні журі престижного театрального фестивалю переглянуло вистави криворізьких театрів. Які роботи підготували наші митці на цьогорічний конкурс, знає Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весна Рудани в Центрально-Міському районі

Естафету 17-го міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани» приймав Центрально-Міський район. Свято зібрало на одній сцені понад 30 дитячих та дорослих творчих колективів. Мистецькі барви весни - в нашому наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки