20 березня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 20.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 20.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Побили правоохоронців

У Державному бюро розслідувань зареєстрували кримінальну справу за фактом приховування криворізькими поліцейськими жорстокого побиття співробітників поліції охорони. 16-го березня о третій годині ночі в одному з розважальних закладів Кривого Рогу сталася бійка. Постраждали озброєні працівники поліції охорони, які були при виконанні службових обов`язків. Дізнатися подробиці про те, що сталося, було проблемно навіть слідчим поліції. Лише після розголосу в пресі та соцмережах таки були встановлені обставини пригоди.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Коментар міського відділу поліції про інцидент на Вечірньому

Сьогодні надвечір інцидент на Вечірньому прокоментували на брифінгу в міському управлінні поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Презентація нової маршрутної мережі

Розвиток міського електротранспорту та автобуси великої пасажиромісткості. Сьогодні у Кривому Розі публічно презентували нову маршрутну мережу. Вона розроблена за дорученням мера та спрямована на покращення якості пасажирських перевезень. На презентації побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ситуація з кором у місті

З початку року на кір захворіло близько ста криворіжців. Третина із них - діти. Рівень захворюваності в місті залишається високим. Утім, він на 10 відсотків нижчий, ніж у такий же період минулого року.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Захистили права незаконно звільненого працівника

За заводською прохідною з трудовою книжкою в руках опинився одного невеселого дня 46-річний працівник ПАТ «АрселорМітал Кривий Ріг». Сумніваючись у законності свого скорочення, чоловік звернувся до до першого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Чим закінчилась ця історія – далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розлили ртуть

Учора біля теплорозподільчого пункту просто біля житлового будинку в Саксаганському районі невідомі розбили скляну ємність зі ртуттю. Мешканці викликали рятувальників. Ті зібрали небезпечну речовину.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рейд проти незаконної реклами

Спільні рейди представників міської інспекції з благоустрою і комунального підприємства «Парковка та реклама» продовжуються. Учора робоча група демонтувала кілька незаконно розміщених рекламних конструкцій. Власників цих банерів знайти не вдалося, а відтак - і перевірити дозвільні документи. Ніхто не відповів і за номерами телефонів, що вказані у рекламі. Боротьба з незаконно встановленими рекламними конструкціями триває. В інспекції з благоустрою повідомляють - вже у найближчий час планується ліквідація усієї несанкціонованої реклами у місті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сезонні загострення хвороб

Навесні загострюються не лише почуття та аромати, а й чимало захворювань. В тому числі - недуги опорно-рухового апарату. Особливо додає проблем немолодим людям активність на дачних грядках після зимової гіподинамії, розповідають лікарі-ревматологи. Саме цієї пори у них наплив пацієнтів, суглоби яких болять, хрустять і набрякають. Тему продовжить Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День клієнта на Криворіжгазі

До всесвітнього дня клієнта фахівці "Криворіжгазу" провели серед своїх абонентів акцію. Розігрували квитки в кіно. Як відвідати кол-центр, а заодно піти до кінотеатру - знають наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Під'їзд чекає ремонту

Обіцяного три роки чекають. Таку приказку раз по раз згадують мешканці 32-го будинку на 5-му Зарічному. Там обіцяний їм ремонт входів до двох під’їздів затягнувся майже на півроку. Ще в жовтні керуюча компанія запевнила - підрядника знайшли, аварійні споруди відремонтують за кілька тижнів. На сьогодні роботи не закінчені, під вікнами та при вході – будівельне сміття. З’ясувати причини зупинки ремонту вирушив на Зарічний Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міський дебатний турнір "Аргумент"

Своя думка у кожної з 10-ти шкільних команд з Кривого Рогу та Криворізького району. У Центрально-Міському ліцеї сьогодні відбувся міський дебатний турнір «Аргумент». Учні 9-11-их класів дебатували на тему науково-технічного прогресу та глобалізації. Аргументи старшокласників в інтелектуальних поєдинках слухали і наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки