21 березня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 21.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 21.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Засідання 33-го виборчкому

Готовність окружної виборчої комісії територіального виборчого округу номер 33 до проведення виборів на низькому рівні. Так на черговому засіданні тервиборчкому оцінили ситуацію члени комісії. Нагадаємо, виборчком, що мав розміщуватись на Святомиколаївській, у приміщенні райвиконкому, неочікувано змінив адресу і переїхав на околицю міста. Холодне приміщення і відсутність транспорту - півбіди, кажуть члени комісії. Неприпустима за півтора тижні до виборів ситуація - досі немає умов для зберігання бюлетенів та виборчої документації. Тему продовжить Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Робота журналістів на виборах

Вибори - гаряча пора не лише для політиків та задіяних в організації процесу. Це ще й відповідальний час для журналістів. Криворізьким медійникам розповіли, як об'єктивно та неупереджено висвітлювати передвиборчі перегони. З медіатренінгу - сюжет Олега Ендрексона.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка "Сучасні заклади освіти"

12 нагород найвищого ґатунку привезли криворізькі освітяни з Києва. Там проходила традиційна березнева педагогічна виставка «Сучасні заклади освіти-2019». Такий успіх - підтвердження високого рівня криворізької педагогічної школи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Колегія освітян

Як осучаснити та покращити якість харчування дітей у школах і дитсадках? Це серед інших питань діяльності навчальних закладів сьогодні обговорювала колегія міського департаменту освіти і науки. Керівники районних відділів, директори шкіл та методисти збирались в 91-ій гімназії. Розповідає Тетяна Васильєва. 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нова їдальня в Тернівському ліцеї

Підкріпитися на перерві гарячими стравами чи свіжою випічкою школярі полюбляють. Відтак їдальня для багатьох – одне з найприємніших місць у школі. Як, наприклад, для учнів Тернівського ліцею, які відтепер харчуються в арт-їдальні. Капітальний ремонт провели за підтримки народного депутата Костянтина Павлова. Деталі – у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виявили точку наркозбуту

Мешканці 44-го кварталу втомилися миритися з процвітанням наркоторгівлі поблизу одного з супермаркетів. Навіть написали відповідну петицію. Як відреагували поліцейські - знає Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Семінар для підприємців

Реалізація міської програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва, анкетування із визначення кола проблемних питань. Такі основні напрямки охопив міський семінар для суб'єктів господарювання, який пройшов у Саксаганському райвиконкомі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весняні багаття під забороною

Спалювання листя та сміття – заборонене законом України про охорону навколишнього середовища та правилами благоустрою міста. Про екологічне табу знають вочевидь усі. Та дехто його ігнорує. Для попередження порушень у кожному районі міста щотижня проводяться екологічні рейди. На одному з таких побувала і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оновлений ПК Центральний

Дозвілля у комфорті. В Покровському районі капітально відремонтували палац культури «Центральний» та дитячу спортшколу №6. Центральний комбінат компанії Метінвест виділив на ремонт цих закладів 7 мільйонів гривень. В яких умовах нині займаються творчі колективи і юні спортсмени – дивіться у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До Міжнародного дня людини з синдромом Дауна

Сьогодні у світі відзначають день людини з синдромом Дауна. Мета цієї дати - привернути увагу до проблем життя та труднощів адаптації таких людей в сучасному світі. Колись синдром вважався важкою хворобою, сьогодні визнаний лише особливістю людей з однією зайвою хромосомою. З якими труднощами стикаються батьки дітей з синдромом Дауна - в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки