26 березня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 26.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 26.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Новий тролейбус вийшов на лінію

Cьогодні у тролейбусному депо №2 оглянули новий тролейбус з автономним ходом. Вже завтра машина виїде на 24-ий маршрут. Він з'єднує мікрорайони Східні та Авіаколедж на Змичці. Цього року на комунальному підприємстві "Міський тролейбус" планують виготовити ще чотири гібридні тролейбуси, які підсилять нову маршрутну мережу міста. Іван Проводов детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поповнення у трамвайному парку

Оновлена машина сьогодні поповнила і парк підприємства "Швидкісний трамвай". Капітально відремонтували вагон криворізькі майстри, тим самим значно заощадивши кошти підприємства.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Робоча нарада у другій міськлікарні

Сьогодні народний депутат України Андрій Гальченко взяв участь у оперативній нараді міської клінічної лікарні №2. Обговорили питання фінансування закладу та потреби в оновленні обладнання медзакладу, який нещодавно обласна рада повернула до комунальної власності міста. Більше знають наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі про перешкоджання журналістській діяльності

У Саксаганському райсуді відбулося чергове засідання у справі побиття журналіста. Обвинувачуваний – Юрій Островський, екс-заступник керівника служби безпеки підприємства «Швидкісний трамвай». Потерпілий – журналіст інтернет-порталу Микола Чирва. Подробиці далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Соціальне таксі

Соціальне таксі стало доступнішим. Послуга, яка діє в Кривому Розі вже п'ятий рік, допомагає городянам з особливими потребами. Відповідно до нових правил, послугами безкоштовного транспорту відтепер зможуть скористатися й маломобільні люди з числа внутрішньо переміщених осіб. Ще одна новація стосується графіка роботи таксі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ініціатива ветеранів

Вибори Президента в Україні пройдуть напередодні старту весняного призову. Криворізькі ветерани АТО ініціюють патріотичну акцію під гаслом «Прийди на вибори - захисти Україну». У день голосування представники організації ветеранів АТО планують поспілкуватися з молоддю просто на виборчих дільницях. Кажуть: багато молодих людей намагаються уникнути служби, бо не обізнані з реаліями української армії. Молодь, що прийде 31-го березня на вибори, зможе поспілкуватися з ветеранами і навіть записатися до лав Збройних сил, кажуть ініціатори акції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нова розмітка на дорогах

Сезон весняних робіт на дорогах триває. Оновити дорожню розмітку на усіх магістральних артеріях міста – така задача підприємства Весташляхбуд. Цього року дорожники використовують як звичайне, так і пластикове маркування. Детальніше у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нагородження переможців фестивалю "Січеславна-2019"

У Дніпрі відбулась церемонія нагородження переможців фестивалю-конкурсу “Січеславна-2019”. На щорічний конкурс виставляють прем'єрні вистави сезону театри Дніпропетровської та Запорізької областей. Цього разу члени журі подивились двадцять чотири спектаклі та визначили переможців, серед яких і криворізька “Академія руху”. Репортаж Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екологічна акція Південного ГЗК

Весна - час екологічних акцій. Організували таку і на житломасиві Південного комбінату. Просвітницьку зустріч вдало поєднали з практичним зеленим десантом. До акції Екознаніум долучилися близько ста школярів Інгулецького району.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сто питань професіоналу

У палаці культури металургів в рамках проекту «Лідерська хвиля. Будь першим серед кращих» відбувся захід «100 питань професіоналу». Саме стільки запитань за півгодини поставили гостеві сто двадцять лідерів учнівського самоврядування. Про секрети свого успіху розповідала Юля Чермазович - виконуюча обов'язки директора департаменту з персоналу АМКР.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відкритий чемпіонат міста з робототехніки

В педагогічному університеті пройшов відкритий чемпіонат міста з робототехніки "Робобаттл". У трьох видах змагань взяли участь дитячі команди із власноруч сконструйованими роботами. Зокрема свої технологічні творіння представили вихованці школи робототехніки при КДПУ, студії " Хеппі Код" та класу "Роботорія" Покровського ліцею. Які пристрасті вирували у житті криворізької АйТі-спільноти - у сюжеті Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Регіональний фестиваль "Україна моя"

Конкурсні змагання ансамблів та оркестрів народних інструментів. А ще - майстер-класи для захоплених музикою. На одній сцені - двадцять чотири криворізькі музичні колективи. Все це - про регіональний фестиваль "Україна моя". З музичного коледжу - сюжет Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гала-концерт фестивалю "Чарівна флейта"

У Криворізькому музколеджі відлунав заключний концерт 45-го фестивалю дитячої академічної духової музики «Чарівна флейта». Фестиваль об’єднав виконавців на духових та ударних інструментах.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки