27 березня 2019

Фотограф Яна Акун КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Прості історії"
Верхи до мрії КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Мрія не старіє"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 27.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 27.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Міська рада підтримала програму розвитку спорту

Сьогодні депутати міськради підтримали пропозицію мера міста і затвердили нову Програму з розвитку фізичної культури та спорту до 2023-го року. Прийняття розширеної програми -це принципово новий, якісний підхід до питань утримання та оновлення спортивної бази, а також нові можливості для спортсменів та тренерів, відзначалося сьогодні на пленарному засіданні сесії міськради.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нагородження спортсменів

Сьогодні відзначили досягнення криворізьких спортсменів на міжнародній арені. На березневому Чемпіонаті Європи з кульової стрільби, що пройшов у Хорватії, вдало виступиои майстер спорту Роман Товстоп'ят, майстер спорту міжнародного класу Денис Кушніров та заслужений майстер спорту Вікторія Рибовалова. Спортсменів відзначили грамотами міськвиконкому, а тренера ДЮСШ №7 Олексія Виливаного - іменним годинником від мера міста. На сесії сьогодні відзначили й інші успіхи криворіжців на міжнародних змаганнях.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Звіт правоохоронців

Сьогодні ж на сесії міськради депутати заслухали річні звіти силових відомств. Інформували про роботу в 2018-му році міський відділ поліції, три місцеві прокуратури та патрульна поліція.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міська рада звернулась до Президента щодо регресних виплат

Сьогодні більшістю голосів депутати підтримали звернення Криворізької міськради до Президента та прем'єр-міністра України стосовно регресних виплат. Співавтори звернення - громадська організація інвалідів праці, що потерпіли на виробництві - "Справедливість". У листі - вимога скасувати постанову Кабміну щодо коефіцієнтів перерахунку страхових виплат регресникам.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Євген Капустін став Почесним громадянином вірменського міста

У Кривому Розі перебуває вірменська делегація. Сьогодні її представники прийшли на пленарне засідання, аби подякувати криворіжцям за допомогу у подіях 30-річної давнини. Наші земляки взяли активну участь у ліквідації наслідків нищівного землетрусу 1988-го року. Місто Ванадзор - колишній Кіровакан, відбудовувалося зусиллями криворізьких фахівців. Євген Капустін очолював тоді "Укрбуд" і штаб з ліквідації наслідків лиха.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Займання в дитсадку

Сьогодні близько другої години дня сталося займання в дитсадку №39 в Центрально-Міському районі. Дітей та працівників дошкільного закладу евакуювали. Ніхто не постраждав. Попередня причина пожежі - коротке замикання.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Затримали на хабарі

Півтисячі доларів за лояльність. У таку суму оцінив свої послуги криворізький чиновник. Гроші він мав отримати від одного з місцевих підприємців. Натомість сам потрапив до рук співробітників прокуратури Дніпропетровської області та обласного управління захисту економіки.

 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відкриття боксерського залу в Тернах

Інціативна громада плюс влада, яка працює. Результатом такого рівняння у Тернівському районі стало створення просторого сучасного та комфортного спортивного клубу. Сьогодні у Центрі позашкільної освіти "Терни" відкрив свої двері боксерський зал. Ринг, груші й рок-н-рол - у сюжеті Анни Паукової.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День боротьби з епілепсією

26 березня у світі відзначили "Фіолетовий день" або Всесвітній день обізнаності про епілепсію. З такою недугою живуть 50 мільйонів людей в усьому світі, близько ста тисяч - в Україні. Про класифікацію захворювання, можливості медикаментозного лікування, а також про першу допомогу людям з епілепсією розповіли в міському центрі здоров'я.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тренінг із захисту прав людини

У Кривому Розі стартував експрес-курс із теми прав людини для студентів тимчасово переміщених закладів вищої освіти. Триденний захід проходить в рамках проекту Ради Європи “Внутрішнє переміщення в Україні: розробка тривалих рішень”. Його мета - ознайомити студентів з практиками європейського суду з прав людини у справах, що пов’язані з конфліктами та внутрішнім переміщенням громадян.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки