28 березня 2019

Стела Героїв КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Історія на постаменті"
Дар'я Цемах. Contemporary dance КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Диван"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 28.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 28.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Дільничні комісії 37-го округу отримали бюлетені

Тервиборчком 37-го територіального округу сьогодні видавав бюлетені для голосування представникам дільничних виборчих комісій у п'яти районах. отримала бюлетені для голосування та необхідну документацію. На відкритому засіданні ОВК побувала Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прес-конференція поліцейських по виборах

Відсьогодні поліція взяла виборчі дільниці під цілодобову охорону. Ще одне завдання - забезпечити супровід членів ДВК під час транспортування виборчої документації. Як повідомили у Департаменті комунікації Національної поліції, наразі особовий склад переведений на посилений варіант несення служби, у регіонах збільшена кількість слідчо-оперативних груп, піших нарядів та автопатрулів. Як працюватимуть криворізькі правоохоронці на фінальному етапі виборчої кампанії - сьогодні з такої теми розпочав своє спілкування з місцевими журналістами новий керівник міського відділу поліції Іван Балабан.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жовтневий суд - звернення виборців

Немає у списках виборців. Три таких звернення отримали від криворіжців у Жовтневому райсуді. Нині проблеми двох заявників вирішені - 31-го березня вони будуть голосувати. Одна заява - в процесі розгляду.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обладнання від АМКР для медзакладів

Медичне обладнання на суму в понад шість мільйонів гривень благодійний фонд "АрселорМіттал Кривий Ріг" передав до Криворізького онкодиспансеру та опікового відділення тисячки. За останні півроку благодійний фонд АМКР виділив на технічне переоснащення міських лікарень дев'ять з половиною мільйонів гривень. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гостя студії Світлана Охотнікова. Зміни у міській екологічній програмі

Екологічні зрушення. На останній у часі сесії міськради депутати приділили особливу увагу міській екологічній програмі. Що саме зміниться і для кого? Говоримо з начальником міського управління екології Світланою Охотніковою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Судове засідання у справі В'ячеслава Волка

Cьогодні у Саксаганському райсуді відбулося чергове слухання у справі В'ячеслава Волка. Був представлений новий суддя, який тепер веде цю справу. Нагадаємо, журналіста В'ячеслава Волка було тяжко поранено у липні 2017 року під час навчань резервістів. Уже півтора року він проходить лікування. Обвинувачуваний у цій справі - Ігор Петренко, який був інструктором під час навчань.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі Олександра Лютова

Сьогодні мало відбутися чергове судове засідання у справі викрадення та вбивства студента Олександра Лютова. Перше слухання відбулося ще рік тому, та з того часу розгляд справи суттєво не просунувся. Віднедавна, через заміну складу колегії суддів, слухання у справі розпочато наново. Призначене на сьогодні засідання не відбулося, оскільки не з'явився один із захисників обвинувачених. Наступне - заплановане на 8-ме квітня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Справа про перешкоджання журналістській діяльності

Чергове слухання у справі про перешкоджання журналістській діяльності відбулося сьогодні у Саксаганському райсуді. Обвинувачуваний свою вину визнає, та лише за однією статтею. Очікується, що вирок у цій справі буде винесений завтра.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урочистості до Дня театру

27-ме березня у світі - Міжнародний день театру. Криворізьким театралам пощастило, адже в місті діють три самобутні театри. Вітання з професійним святом колективи приймали на урочистому вечорі в театрі імені Шевченка. Подарунком для служителів Мельпомени та шанувальників їхньої творчості стала вистава "Сорочинський ярмарок".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пора нересту: правила для риболовів

З першого квітня починає діяти обмеження для риболовів, пов'язане з нерестом. Якщо вилов риби - обмежений, а це не більше трьох кілограмів на людину щодоби, то ловити раків у цей період категорично заборонено. Євген Клусовський поспілкувався з рибінспекторами.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки