29 березня 2019

История музыки. Классика КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Музпросвет"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 29.03.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
"Замінували" лікарню

Небезпека в першій міськлікарні. Так зустріли день працівники та відвідувачі медзакладу. Все - через повідомлення про замінування. Невідомий попереджував про небезпеку, яку спричинили, за його словами, псевдомаги. За скоєне анонім відповідатиме за законом. Перевірка ж нібито замінованого медзакладу небезпеки не підтвердила. З місця ранкової події - наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Передача бюлетенів дільничним комісіям

Сьогодні з восьмої години на окружних виборчих дільницях розпочалася робота з видачі бюлетенів. Дільничні виборчкоми приймали бюлетені в присутності представників правоохоронних органів. Відповідальність за передачу і збереження бюлетенів несуть голови комісій, що здійснюють їхнє отримання і зберігання. Важливу у передвиборчому процесі роботу наші кореспонденти спостерігали сьогодні зранку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Затримали банду наркодилерів

Криворізькі поліцейські спільно зі своїми широківськими колегами та представниками прокуратури сьогодні в Широкому затримали банду наркодилерів з крупною партією заборонених речовин. В поліції повідомляють, це затримання стало продовженням спецоперації з протидії наркозлочинності.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вирок у справі про перешкоджання журналістській діяльності

Сьогодні винесено вирок у резонансній справі про перешкоджання журналістській діяльності. Суд визнав винним екс-охоронця Швидкісного трамвая. З Саксаганського райсуду - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обмануті кредитувальники

Вирішували кредитні питання клієнтів, але гроші привласнювали собі – такі злочинні діяння тривали в місті майже 10 років. Групу шахраїв виявили та затримали ще 2 роки тому. Та кредитні історії постраждалих на цьому не закінчилися. Десятки та сотні тисяч гривень боргу й постійні судові засідання - все, що мають на сьогодні надто довірливі криворіжці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Збудують міст у парку Гагаріна

У парку Гагаріна розпочалось будівництво нового пішохідного мосту. Він з'єднає два береги річки Стара Саксагань з боку вулиці Святомиколаївської та парку відпочинку. Старт будівництву мосту дав мер міста. На місці зведення об'єкту Юрій Вілкул провів робочу нараду.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Туристична виставка у Києві

Сьогодні у Києві завершилася ювілейна міжнародна туристична виставка "Україна - подорожі та туризм". Тридцять п'ять міст і областей, локації іноземних учасників, десятки тисяч зацікавлених - традиційно форум вражав масштабом. Не загубився у розмаїтті пропозицій і Кривий Ріг. Наша делегація презентувала "Вікенд у стилі індастріал". Як це було - дивіться в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Центр реабілітації військових

Міський центр медичної реабілітації працює у Кривому Розі півтора року. За цей час його послугами скористалось понад дві тисячі криворіжців. З них півтори тисячі - ветерани АТО і ООС. Із ветеранами Збройних Сил у центрі працюють кращі фахівці. У відновленні сил та здоров'я пацієнтів їм допомагає сучасне обладнання. Процес реабілітації бачив Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вистава столичних артистів

Італійська става - на французький манер. Учора народний артист України та продюсер Євген Паперний привіз до Кривого Рогу комедію «Лазанья по-французьки». Для криворізьких театралів це стало подією. З зірками українського театру поспілкувалась Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Як заробити гроші? КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "NEXT"
Новая компания DCH Steel будет управлять Днепровским металлургическим заводом и криворожским рудником «Суха Балка»

В рамках стратегии повышения эффективности горно-металлургического бизнеса руководством DCH принято решение о создании компании DCH Steel, которая будет централизованно управлять соответствующими активами: Днепровским металлургическим заводом (ДМЗ, г. Днепр) и рудником «Суха Балка» (г. Кривой Рог). 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі вимагають наближення термінів виконання підприємствами природоохоронних заходів

На останній сесії Криворізької міської ради депутати приділили особливу увагу міській екологічній програмі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ярмаркуємо! З 2 по 18 квітня криворіжців запрошують на виставку «Все для саду та городу»

Криворіжців запрошують на виставку-ярмарок  «Все для саду та городу».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки