02 квітня 2019

Сергій Іванел КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "На шляху до перемоги"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 02.04.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 02.04.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Перспективи завершення опалювального сезону

Коли вимкнуть батареї? За словами представників телопостачальних підприємств міста, сьогоднішня ніч буде вирішальною. Опалювальний сезон припинять, якщо температура до ранку буде не нижчою восьми градусів тепла. Якщо ні - сезон продовжать. Але це стосується тільки багатоповерхових будинків. Всі ж бюджетні установи, зокрема лікарні, дитсадки та школи, будуть опалюватися до настання відповідних температурних умов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Буде новий дитсадок

На вулиці Красноярській у Тернівському районі невдовзі з'явиться новий дитсадок. У двоповерховій будівлі триває реконструкція. Як ведуться роботи, сьогодні перевірив міський голова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підсумки виборів у 37-му окрузі

Окружна комісія 37-го округу сьогодні закінчила опрацьовувати протоколи вибочих дільниць. Загалом все пройшло без зауважень. Як пояснив голова окружкому, деякі ускладнення були спричинені віддаленістю виборчих дільниць, що розташовані за межами міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Слухання у справі криворізького маніяка

Судове засідання у справі так званого "криворізького маніяка" перенесено. Підозрюваного не доставили до суду. Причина - конвоїри задіяні на виборах.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Метал із кладовища (коментар)

Шукачі металу не гребують нічим і промишляють навіть на кладовищах. Першого квітня співробітники Широківського відділення поліції викрили і затримали чоловіка, який на одному з цвинтарів міста вкрав металеві могильні огорожі. Допомогла правоохоронцям небайдужа мешканка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
100-річний ювілей криворожанки Тетяни Григор'євої

Сто років - не межа. У суботу криворожанка Тетяна Григор'єва відсвяткувала столітній ювілей. Жінка пережила дві світові війни, все життя працювала, а нині ділиться секретом свого довголіття із земляками.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місячник добровільної здачі зброї

З першого по тридцяте квітня у Кривому Розі триває місячник добровільної здачі незаконної зброї та боєприпасів. Власникам такого арсеналу правоохоронці дають шанс уникнути кримінальної відповідальності.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Юністіл нарощує виробництво

Від сучасних будівельних конструкцій до сонячних батарей. Продукція українського, а саме криворізького виробництва поступово завойовує європейський ринок і в дечому - створює конкуренцію Китаю. Про це, а ще про тенденції та розвиток галузі говорили на конференції у Кривому Розі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День поширення інформації про аутизм. Гість студії - Павло Агєєв

2 квітня - день , коли по всьому світу поширюють інформацію про аутизм, його проблеми і міфи довкола. Хвороба чи розлад? Лікувати чи адаптувати? Питань, пов'язаних з розладом аутичного спектру у дітей - чимало. У нашому місті є організація, що об'єднала батьків. Сьогодні в гостях нашої студії представник "Фонду об'єднаних сердець" Павло Агеєв.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До Дня поширення інформації про аутизм

І у продовження теми. У Криворізькому реабілітаційному центрі «Натхнення» сьогодні влаштували емоційну терапію. Сім домашніх улюбленців дарували заряд позитиву усім вихованцям центру. Захід приурочили до дня розповсюдження інформації про проблему аутизму. Детальніше - Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Викопують червонокнижні рослини

Кривбас часто називають зоною екологічного лиха. Але рослинний світ регіону, попри багаторічний агресивний розвиток промисловості, зберіг сотні рідкісних червонокнижних рослин. Цей факт міг би втішати, якби не діяльність місцевих жителів, котрі бездумно нищать природу рідного краю. Своїми турботами із нашою знімальною групою поділилася експерт із заповідних територій Криворіжжя Вікторія Тротнер.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки