03 квітня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 03.04.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 03.04.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Окружкоми відправляють бюлетені до ЦВК

Центральна виборча комісія закінчила опрацювання попередніх результатів виборів на округах Дніпропетровської області. Протоколи дільничних виборчих комісій окружкоми відправляють до столиці. За фінальним акордом першого туру виборів Президента у 32-му виборчому окрузі слідкувала Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міжнародні інвестори в Кривому Розі

Сьогодні у Кривому Розі побували представники Міжнародної фінансової корпорації. Один із напрямків її роботи - інвестування в муніципальні проекти. Сьогодні на зустрічі в мерії потенційні інвестори запропонували співпрацю і висловили готовність фінансувати важливі для міста програм.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ремонт амбулаторії на вулиці Тільги

Наприкінці квітня в місті з'явиться ще одна сучасна амбулаторія. Вона обслуговуватиме близько вісімнадцяти тисяч мешканців Довгинцівського та Металургійного районів. До кінця року в Кривому Розі планують відкрити ще 6 амбулаторій загальної практики - сімейної медицини.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький стенд на Міжнародній туристичній виставці визнаний одним із найкреативніших

Криворізький стенд названий одним із кращих на масштабному міжнародному форумі в Києві "Україна - подорожі та туризм".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екскурсія для студентів Університету 3-го віку

Сьогодні для студентів університету третього віку влаштували екскурсію "Кривий Ріг гірничий". Багато слухачів у свої трудові роки працювали на комбінатах, проте кажуть - з екскурсії дізналися багато нового. Олена Мухіна переконалася - життя на пенсії може бути насиченим та цікавим.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Врятували цуценя

Криворізькі пожежники сьогодні почали день рятувальною операцією. На вулиці Миколи Світальського до зливного колодязя втрапило цуценя. Витягли бідолаху з пастки рятувальники 12-ї пожежно-рятувальної частини. Як повідомили пожежники, операція пройшла успішно. Видно, що хвостатому - всього кілька днів. Як потрапила тваринка в колодязь - незрозуміло. Хочеться вірити, що це сталося випадково, без участі людей.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Майданчик у дитсадку №104

У дошкільному закладі номер 104 з весняною погодою на дітей чекають нові розваги. Замість старих пісочниць у дворі садочка - сучасний спортивний комплекс та яскраві павільйони. Бачила весняне оновлення дисадка Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дебати англійською

У Кривому Розі визначили кращих знавців англійської. Міський англомовний турнір отримав назву "Дебати" та зібрав найбільш допитливих з різних шкіл міста. Аргументи англійською слухав Олег Ендрексон.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустріч студентів з поетом і журналістом Максимом Кабіром

Студенти гірничого коледжу запросили на зустріч із циклу "Сто запитань дорослій людині" криворізького письменника, автора і ведучого телеканалу "Рудана" Максима Кабіра. Він презентував свою збірку оповідань "Примари", що незабаром вийде друком. Зустріч пройшла у жвавому спілкуванні молоді із самобутнім автором.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Книгоманія

Книгоманія-2019. У Кривому Розі пройшов міський етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання. До участі в ньому через відбіркові тури дійшло вісім учасників з різних районів Кривого Рогу. Переможець міського етапу вже позмагався і в області. Криворіжець Денис Грицай став "Суперчитачем України".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка Миколи Раджабова

В квартирі-музеї Григорія Синиці - виставка одного з найвидатніших учнів майстра - Миколи Раджабова. Близько двадцяти робіт - станкового живопису та графіки, дерев’яних скульптур несуть у собі символізм та абстракцію. Досліжники творчості Миколи Раджабова стверджують - він ніколи не намагався йти до визнання, творив задля втілення свого бачення світу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки