05 квітня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 05.04.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 05.04.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Затримали розпусника, що заманив дитину до квартири

Маленька дівчинка, розпусник зі стажем та уважний сусід-рятівник. Історія, що сталася учора у Кривому Розі, набула широкого резонансу і має продовження. Поліцейські затримали нападника. "Ним виявився містянин, який у 2007 та 2012 роках уже відбував покарання за подібні злочини. Усього провів за ґратами 10 років. Зараз триває слідство", - повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін. Та вже сьогодні містом почали ширитися чутки: ймовірного педофіла - відпустили. У тому, що сталося, розбирався Євген Клусовський.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У виконавчій службі заявляють про неправомірність дій прокуратури

Вчора співробітники прокуратури вручили повідомлення про підозру службовцям Центрально-Міського відділу державної виконавчої служби. Їм інкримінують зловживання службовим положенням та підробку документів. У відомстві, у свою чергу, не згодні з діями правоохоронців. Стверджують, що підстав для відкриття провадження немає. Начальниця відділу після інциденту потрапила до лікарні. У медзакладі з нею поспілкувався наш журналіст Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гість студії. Представник Центрально-Міської виконавчої служби

Криворізькою місцевою прокуратурою №3 повідомлено про підозру начальнику та старшому державному виконавцю Центрально-Міського відділу державної виконавчої служби Кривого Рогу. Обвинувачення за статтею 358-ою частиною другою - зловживання повноваженнями, що спричинило тяжкі наслідки. На сайті обласної прокуратури повідомляється, що вказані особи всупереч встановленому порядку неправомірно стягнули з одного із комунальних підприємств міста Кривого Рогу грошові кошти в сумі близько півтора мільйона гривень.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кардіологи інституту серця консультують криворіжців

Кривий Ріг відвідали кардіологи Інституту серця на чолі з його директором, заслуженим лікарем України Борисом Тодуровим. У восьмій та дев'ятій міськлікарнях фахівці провели прийоми криворіжців із серцевими захворюваннями. Поспілкувались із кардіологами й їхніми пацієнтами наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Електронна Віза

Торік коштом міського бюджету через систему PROZORRO для муніципального центру "Віза" придбали веб-портал. "Віза" електронна вже доступна криворіжцям. Тепер городяни можуть дистанційно замовити чимало адмінпослуг, отримати консультації та дізнаватись про новини. У мерії кажуть: розвиток нових технологій муніципального менеджменту - це черговий крок запровадження механізмів е-демократії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомогли затримати злочинця

Затримали грабіжників і передали поліції. Вчора серед білого дня у Металургійному районі чоловік напав на жінку, зірвавши з неї ланцюжок. Зловмисник намагався втекти, але йому завадили двоє небайдужих молодих людей. Військовослужбовець однієї з частин, що дислокується у місті, разом з курсантом Донецького юридичного інституту опинились там, де потрібно і вчинили як справжні чоловіки. Сьогодні у Металургійному відділенні поліції за проявлену мужність молодих людей відзначили грамотами. Про деталі розкаже Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День слідчого

Слідчий приймає рішення, дає доручення і несе повну відповідальність за процесуальні дії, їхню законність і своєчасність. Такі обов'язки представників слідчого підрозділу в Україні. Чим цікава ця робота, якими навичками має володіти слідчий? Про це ми говорили з викладачами та курсантами Донецького юридичного інституту напередодні святкування Дня працівника слідчих органів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тренінг для безробітних у міському центрі зайнятості

У Кривому Розі тих, кому за 45, навчали, як заробляти гроші в інтернеті. Проект "Відкритий інноваційний навчально-інформаційний клас" впровадила служба зайнятості. Слухали лекторів і наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До Всесвітнього дня здоров'я

Сьомого квітня відзначатимемо Всесвітній день здоров'я. І другий рік поспіль його головна тема - доступність медичних послуг. Ключем до збереження здоров'я у Всесвітній організації охорони здоров’я вважають страхову медицину. Українці - в очікуванні, що держава найближчим часом візьметься за вирішення цього питання. А сьогодні представники криворізьких закладів сімейної медицини розповіли, що зроблено в місті, аби медпослуги стали ближчими до населення.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Студентська акція до Дня здоров'я

У криворізьких вузах сьогодні провели акцію за здоровий спосіб життя. У музичному коледжі закликали позбутися згубних звичок. У фойє учбового закладу усім охочим давали фрукти в обмін на цигарки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міжнародна науково-практична конференція в КНУ

Традиційна конференція з електроенергетики відбулась у Криворізькому національному університеті. Наукова школа вишу - найперша в Україні за кількістю розробок ноу-хау для цієї галузі. Щороку науково-практичний форум збирає в університеті талановиту студентську молодь з навчальних закладів багатьох українських міст.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі розпочався конкурс баяністів

Сьогодні у Кривому Розі стартував Міжнародний конкурс юних баяністів, акордеоністів та ансамблів "Сучасні ритми". Три дні змагатимуться учні шкіл мистецтв, студенти музичних коледжів та академій. Криворізька мерія вже багато років підтримує це свято музики.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки