07 квітня 2019

Туристична виставка в Києві

"Вікенд у стилі індастріал". Таку назву отримала криворізька виставка, представлена на топовому форумі "Україна - подорожі й туризм". Масштабне триденне дійство зібрало сотні вітчизняних та зарубіжних гравців туристичного ринку. З-поміж інших Кривий Ріг виділявся акцентом на промисловий туризм. Репортаж зі столиці підготував Олег Ендрексон.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький науковець розробляє ліки проти раку

Молодий криворізький науковець розробляє ліки проти раку. Вже не перший рік він веде дослідження в одному з найпрестижніших університетів Ірландії. Лауреат стипендії Марії Склодовської-Кюрі 2017 року Олексій Рухленко намагається зробити лікування більш ефективним. Успішність його програми вже доведена експериментально. Наш земляк, що прагне наблизити людство до вирішення глобальної проблеми, був на скайп-зв'язку з нашою журналісткою Оленою Мухіною.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Театральна родина Бєльських

На тлі багатогранної плеяди театральних митців Кривого Рогу своєю індивідуальністю вирізняється театр “Академія руху”. В цьому році він відзначає своє двадцятип’ятиріччя. Антоніна та Олександр Бєльські - засновники театру. Завдяки їм криворізька пластична драма відома не тільки в Україні, а й за кордоном. Диво виникає через мовчання, кажуть в родині театральних діячів. З таким визначенням згодні численні криворізькі театрали. Кажуть - кожна вистава "Академії руху" вносить диво у повсякденне життя.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ювілей колективу "Жарт"

Зразковому ансамблю хореографічних мініатюр "Жарт" палацу культури Північного комбінату виповнилось 30 років. Його творчий здобуток - 10 тисяч концертів, в тому числі на престижних сценах України та Європи. Разом зі своїми шанувальниками та випускниками минулих років "Жарт" відзначив ювілей великою концертною програмою. На святі української душі і запального танцю побували наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зміїна ферма у Кривому Розі

Що ми знаємо про змій? Вочевидь у цього виду плазунів не дуже позитивний імідж. Змії підступні, небезпечні й у більшості випадків отруйні. З іншого боку – красиві, граціозні й корисні. А на Сході навіть існує твердження, що «пізнати змію – це пізнати світ». Недарма у багатьох народів змія вважається символом мудрості. Аби пізнати світ і дізнатися про цих тварин більше, ми вирушили на зміїну ферму, яка саме зараз гостює у нашому місті. Видовищну колекцію оцінила Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі завершився чемпіонат СВ ЗСУ з армспорту

6 квітня у 17-ій ОТБр завершився чемпіонат Сухопутних військ ЗСУ з армспорту.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Сьогодні відзначають Всесвітній День здоров'я

7 квітня міжнародне співтовариство відзначає Всесвітній день здоров'я.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Знято в Україні. "Кіборги" визнані експертами найкращим фільмом останніх років

Учора, 4 квітня, видання Delo.ua та «Медіа група Україна» оголосили найкращі телевізійні та кінопроекти 2016-2018 років за результатами голосування глядачів та експертів. - Детектор медіа.

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Сьогодні православні християни святкують Благовіщення

Сьогодні віряни святкують Благовіщення - день, коли Діві Марії явився архангел Гавриїл і сповістив її про прийдешнє народження Ісуса Христа — Сина Божого. 

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА