08 квітня 2019

Випуск за 08.04.19 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "De jure/de facto"
Випуск № 26 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 08.04.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 08.04.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Екологічна загроза на Карачунівському водосховищі

Через розпорядження Державного агентства водних ресурсів України криворізька водяна фауна під загрозою. Агенство щорічно керує наповненням водосховищ Кривого Рогу дистанційно. Цьогоріч скид води з Карачунівського водосховища відбувається з початку квітня. Екологи у свою чергу попереджують про небезпеку порушення процесу відтворення фауни потужної водної артерії міста і погіршення якості питної води. Про екологічну загрозу далі - Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Засідання координаційної ради підприємців

Підтримати криворізький бізнес. Сьогодні відбулося розширене засідання міської координаційної ради з питань підприємництва щодо мотивації органів місцевого самоврядування і підтримки малого та середнього бізнесу. На засіданні презентували можливості веб-порталу та мобільних додатків "Візи" та результати цьогорічного дослідження рівня свобод і можливостей міського підприємництва. Обговорили дорожню карту упорядкування розміщення зовнішньої реклами. Детальніше про формат підтримки криворізького бізнесу дивіться завтра у програмі Цей День.    

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Орфан Сананзаде став спортсменом року

Криворізького кікбоксера Орфана Сананзаде визнано кращим спортсменом 2018-го. Вихованець клубу "Барс" отримав нагороду під час церемонії "Зірки спортивного року" у Києві. На ній відзначали українських топів з числа представників неолімпійських видів спорту. Подробиці знає Олег Ендрексон.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Хлопчик впав у яму

У яму покинутої насосної станції потрапила дитина – повідомлення до служби порятунку надійшло сьогодні близько першої години дня. Як виявилося, 13річний хлопець, упав у двохметрову заповнену водою та сміттям яму. Почув крик про допомогу та викликав рятувальників перехожий. Дитину доправили до 4-ї лікарні з попереднім діагнозом – переохолодження. Однак, зі слів лікарів прийомного відділення, переохолодження у дитини не виявили. Нині хлопець у задовільному стані і перебуває вдома.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Врятували собаку від голодної смерті

На минулому тижні в мережі з’явився пост про жорстокий випадок поводження з собакою. Чотири доби голодний і виснажений пес просидів у лісосмузі прив’язаний до дерева, у металевому наморднику. Зараз собака знаходиться у Центрі поводження з тваринами, де йому вже надали допомогу. Тим часом працівники центру розшукують власника.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новини про Чейза

Вже місяць собаку на прізвисько Чейз не можуть поставити на ноги. На початку березня бездомного пса проткнув вилами поліцейський. Завдяки волонтерам та за фінансовій підтримці небайдужих людей, чотирилапого доправили на реабілітацію у Київську ветлікарню. За словами опікунки пса, на сьогодні його стан не покращився, внаслідок травми з’явилися нові проблеми зі здоров’ям.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі Аміни Менго

У Дзержинському суді сьогодні відбулося чергове слухання у справі Аміни Менго. Початком засідання став розгляд клопотання адвоката Елли Менго – бабусі дівчинки. Правозахисник клопотав про відведення представника з боку потерпілої. Після тривалого засідання в нарадчій кімнаті, суд клопотання адвоката Чернеша не задовольнив. Розгляд справи почався клопотанням прокурора про перенесення засідання на іншу дату. причина - судовий розгляд в іншій справі за його участі. Попри заперечення декількох учасників процесу, клопотання задовольнили.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі про викрадення і вбивство студента

Сьогодні продовжився розгляд справи про викрадення та вбивство криворізького студента Олександра Лютова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пожежні врятували пенсіонера

Отруєння продуктами горіння. Такий попередній діагноз отримав 65-річний пенсіонер внаслідок займання в своїй квартирі на Телевізійній вулиці, у Довгинцівському районі. Пожежа сталася учора близько шістнадцятої години. На місці працювали рятувальники.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки