11 квітня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 11.04.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 11.04.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Зустріч у форматі робочого мобільного офісу

Адміністративні послуги стають ближчими та доступнішими. В тому числі завдяки офісам-трансформерам. Найбільший попит на пересувний сервіс - серед мешканців віддалених мікрорайонів. Сьогодні мобільний офіс центру адмінпослуг "Віза" працював для мешканців житломасиву Зеленого. Роботу Центру на місці інспектував мер Юрій Вілкул. Докладніше розкаже Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Робоча нарада щодо відкриття басейну

Cьогодні на житломасиві Інгулець мер міста Юрій Вілкул провів робочу нараду з відкриття басейну дитячо-юнацької спортшколи №2. Вже за декілька днів відремонтований басейн закладу прийме перших відвідувачів. На нараді побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Реконструкція парку ім. Богдана Хмельницького

У Кривому Розі продовжуються комплексні роботи з благоустрою. Нового вигляду в ці дні набуває адміністративний та культурно-спортивний центр міста. Криворізький парк імені Богдана Хмельницького разом із проспектом Металургів змінюється швидкими темпами. Перший етап реконструкції тут планують завершити вже до Дня Європи. Освітлення вздовж проспекту оновлять до середини травня, а новими тротуарами паркова зона замайорить на початку літа, анонсують у мерії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Висадження дерев у парку ім. Савицького

Інгулецький район став зеленішим. Весняних барв додалося у парку імені Савицького. Сьогодні тут висадили молоді клени. Як тепер виглядають паркові алеї - побачите за мить.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Голосування у другому турі

До другого туру виборів Президента - трохи більше тижня. Кандидати ведуть заочні дебати, продовжують формуватися склади виборчих дільниць. Втім, і досі залишаються актуальними питання, які постали ще на початку передвиборчої кампанії. Як проголосувати не за місцем проживання? Що робити тим, хто не може дійти до дільниці через стан здоров'я? Та за якими документами можна отримати бюлетень? Відповіді на ці питання дізнавалися наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проблеми із монетизацією субсидій

Виплату монетизованих житлових субсидій готівкою розпочали цьогоріч у березні. У Кривому Розі майже 80 тисяч субсидіантів. Через технічний збій у ланці "Пенсійний фонд - Мінсоцполітики", понад 12-ть тисяч криворіжців кошти не отримали. Проблема виникла під час передачі інформації про виплати субсидій пенсіонерам за лютий. Їх помилково перерахували до Ощадбанку. Як вирішували проблему в Кривому Розі - знають наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пам'ятник "Героям Чорнобиля"

Пам'ятник "Героям Чорнобиля" на честь криворіжців-учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС скоро з'явиться у сквері Героїв. Будівельні роботи наразі тривають, а відкриття пам`ятника заплановане на 26 квітня - річницю вшанування пам`яті ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Автор композиції - член Національної спілки художників України, скульптор Володимир Токар. Деталі розповість Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До дня визволення в'язнів концтаборів ПК Центральний

Сьогодні - міжнародний день визволення в’язнів нацистських концтаборів. У палаці культури «Центральний» з нагоди такої дати зустрілись колишні нацистські поневолені та молодь. Учні Покровського ліцею підготували художньо-музичну композицію. Назвали її "Попіл". Меморіальний захід відвідали наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До дня визволення в'язнів концтаборів (коментар)

За роки Другої світової війни через табори смерті пройшли мільйони людей, багато із них - українці. У нашому місті на сьогодні - сорок п'ять представників цієї соціальної категорії. Криворіжці, яким довелося пройти через випробування концтаборів, отримують грошову допомогу від міста. Будуть такі виплати і цього року, повідомляють у міському департаменті соцполітики.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Метінвест

Інвестиції у безпеку, комфорт та продуктивність. Йдеться про придбання нових машин. 16 удосконалених самоскидів БілАЗ працюватимуть у кар'єрах Північного комбінату. Три - вже проходять обкатку в Першотравневому кар'єрі. Решта поповнить автопарк підприємства упродовж цього року.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тренінг патрульної поліції

Професіоналізм поліцейського - це не тільки володіння суто кваліфікаційними навичками. Приборкати стрес – важливе вміння у щоденній роботі копа. Сьогодні криворізьких патрульних навчали стресостійкості. Перед правоохоронцями виступив кіборг - ветеран АТО, а нині доцент кафедри філософії та політології Дніпропетровського державного університету МВС Кирило Недря. Заняття організували представники благодійної організації БТ «Мережа». Як краще побороти стрес - разом з поліціянтами дізнавався наш кореспондент Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки