12 квітня 2019

Допоможіть знайти собаку, який пропав на мкрн. Спаський у Кривому Розі

Увага! У Кривому Розі загубився собака!

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 12.04.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Робоча нарада з питань капремонту котельні

В Інгулецькому районі триває реконструкція котельні, що розташована поблизу одинадцятої лікарні. Вона запрацює вже у новому опалювальному сезоні. Окрім медзакладу, котельня забезпечить теплом ще декілька важливих об'єктів району. Продовжить тему Олег Ендрексон.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький аеропорт зустрічає Боїнг

На криворізький ринок авіаперевезень зайшла чергова українська компанія. В її арсеналі - сучасні "Боїнги" різних модифікацій. Один із них - семисотої серії, буде виконувати рейси до Шарм-Ель-Шейху із Кривого Рогу. Перший рейс із Єгипту зустрічали наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ремонт амбулаторій

У Кривому Розі триває масштабна програма з будівництва нових сучасних амбулаторій. У місті вже ввели в експлуатацію 42 таких медзаклади. Ще два - незабаром відкриються в Покровському районі. Хід реконструкції майбутніх амбулаторій на Ватутіна і сьомому Зарічному перевірив сьогодні мер міста Юрій Вілкул.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога родинам з дітьми-інвалідами

На Криворіжжі мешкає понад дві з половиною тисячі дітей з особливими потребами. Місто впроваджує новації соціальної підтримки. Одноразову грошову допомогу отримують родини, в яких виховуються діти з інвалідністю. Сума виплат - п’ять тисяч гривень на кожну дитину. Програма діє під патронатом міського голови, за підтримки депутатського корпусу і з урахуванням пропозицій громадських організацій.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
История музыки КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Музпросвет"
Реалізація громадського бюджету

Сьогодні у Кривому Розі відбувся форум, учасники якого оцінювали проведення конкурсу, а також процес реалізації проектів-переможців "Громадського бюджету". У зібранні взяли участь розпорядники коштів, представники фундації українсько-польської співпраці та Республіки Грузія, активні криворіжці. Криворізький конкурс бюджету участі вдосконалюється. Як саме - знає Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП в покровському районі (коментар)

Аварія в Покровському районі. Вчора до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Соколиній. Водій мотоцикла допустив наїзд на п'ятрічного хлопчика та молоду жінку, які перетинали проїжджу частину по пішохідному переходу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Потрійне пограбування

Потрійна крадіжка. 10 квітня у розпал дня невідомі обікрали три квартири в одному з будинків на вулиці Вадима Гурова, що в Металургійному районі. Зловмисників не збентежило сусідство багатоповерхівки із будівлею місцевої прокуратури. Правоохоронці наразі розшукують крадіїв. Деталі знає Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Засідання у справі дитячого порно

Торгівля людьми, зґвалтування, сексуальне насильство, розбещення неповнолітніх та ще 63 епізоди злочинної діяльності, які інкримінуються обвинувачуваним. Справу проти подружжя, яке знімало порно-матеріали зі своєю чотирирічною донькою, почали розглядати у Жовтневому райсуді. Нагадаємо, цій історії - майже рік. Спочатку справу розглядали в Полтаві - звідти родом пара зловмисників. Надалі матеріали передали до Кривого Рогу, оскільки останні злочинні дії горе-батьки здійснювали в нашому місті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поздоровлення бабусі зі 100-річчям

Весняне століття відсвяткувала ветеран війни і педагогічної праці Валентина Кривоносова. Мешкає ювілярка у Саксаганському районі. Сьогодні довгожителька приймала гостей, а ще - численні привітання з такою рідкісною датою. Як дожити до ста літ - розпитувала на іменинах Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізькі фігуристи повернулися із перемогами

Криворізькі фігуристи привезли додому повний комплект медалей. Фінал Кубка України з фігурного катання проходив на березі Чорного моря, де наші спортсмени показали відмінні результати і взяли призові місця. Змагання в Одесі - це підбиття підсумків сезону. Фігуристи відбиралися у фінал на підставі рейтингів кожного етапу, де враховувалися три кращі результати.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Водоканал попереджає (коментар)

На окремих вулицях у трьох районах міста буде обмежене водопостачання. Про це повідомляє Кривбасводоканал. Води не буде у нічний час протягом трьох діб відсьогодні. Пов’язано це з технічними роботами на декількох водогонах міста. Для мешканців вулиць, яких торкнеться відключення, на підприємстві організують підвезення питної води автоцистерною.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інспекція з благоустрою

Реклама на контролі. Фахівці інспекції з благоустрою продовжують демонтаж незаконно встановлених рекламних конструкцій. Сьогодні виявили порушення на Гетьманській. Господаря 5-метрового банера встановити не вдалося – тому конструкцію зносять. Самочинне розміщення зовнішньої реклами карається штрафом у відповідності до 152-ої статті адмінкодексу України. Йдеться про 850 - мінімальну і тисячу 700 гривень - максимальну суму можливого адмінстягнення.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки