02 травня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 02.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 02.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Реконструкція парку Богдана Хмельницького

Розпочався травень. Для Кривого Рогу це місяць масових свят. День Перемоги, День Європи і свято міста - такі масштабні заходи очікують городян у найближчі тижні. Цього року місцем святкування Дня Європи буде парк Богдана Хмельницького в Металургійному районі. Нині там триває рекострукція. З подробицями - Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Безлад на Східному

Руйнувати - не відбудовувати. Святкові вихідні обернулися для міста наслідками діяльності вандалів. Безлад влаштували на території спортивно-ігрового центру на Східному та у парку Шахтарському, що в Жовтневому районі. Слідами нічних вандалів крокував Олександр Карамушка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Забив до смерті

Побив лопатою і заснув. Минулого тижня в одній із квартир Тернівського району між парою спалахнула сварка. Чоловік завдав жінці безліч ударів, після чого пішов спати. Зранку ж виявив свою співмешканку мертвою. На момент скоєння злочину у квартирі була малолітня дитина. Виявилося, що 26-ти річний зловмисник раніше відбував покарання за зберігання наркотиків і грабіж. І ще до кримінальних новин. Криворіжець, що скоїв наїзд на пішоходів на транспортній зупинці, опиниться на лаві підсудних. ДТП сталася торік у листопаді на вулиці Світлогірській.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
54-та річниця заснування Інгулецького ГЗК

День народження Інгулецького комбінату зібрав тисячі місцевих жителів і гостей на святі, яке відбулося на Інгульці. Для житломасиву та Інгулецького району це підприємство - містоутворююче. Про успіхи комбінату, його працівників та сюрпризи до свята розповість Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На пожежі загинула людина

У ніч на 27-ме квітня у Довгинцівському районі сталася пожежа. Вогонь швидко охопив дерев'яні конструкції та майже повністю знищив приватний будинок. У пожежі загинув 63-річний чоловік.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Першотравнева акція за зарплати у 1000 євро

Першого травня у Кривому Розі профспілки провели марш солідарності. Вимагали підвищення заробітних плат до тисячі євро. Учасники акції - криворіжці, представники Миколаєва, Херсона, Києва, низових організацій, що відстоюють права працюючих. Робітники традиційною ходою пройшли від Квіткового годинника до 95-го кварталу та проспектом Гагаріна. Учасники маршу несли плакати з вимогами гідних зарплат, безпечних умов праці та чистого повітря у Кривому Розі. По завершенню ходи - зібрались на мітинг у парку імені Богдана Хмельницького, де представили подальші плани дій.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екологічний рейд

З настанням тепла у місті гостро постає проблема запилення. Особливо це стосується мешканців житломасивів по сусідству з кар'єрами та хвостосховищами гірничих підприємств. Заходи з пилопридушення передбачає міська екологічна програма. Як вони виконуються на підприємствах і чи відчувають полегшення мешканці житломасивів, дивіться у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вишита карта

У Кривому Розі відсьогодні вишивають карту міста. Така патріотична акція вже традиційна для Центру допомоги бійцям АТО та їх родинам. Торік волонтери вишивали криворізький прапор. Цього разу ще більш амбітний проект - на мапі міста будуть відображені всі райони з гербами та історичними пам’ятками.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гра-квест "Євросесія"

«Євросесія» - У Криворізькому національному університеті. Представники Євросоюзу в Ураїні були в нашій області з триденним візитом. У Кривому Розі, зокрема, зустрічалися з активною молоддю міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжці долучились до всесвітнього флешмобу

Більше сорока індустріальних пам'ятників в 11-ти країнах Європи учора перетворили на танцювальні майданчики. Тисячі молодих танцюристів долучились до континентального заходу "WORK IT OUT". Кривий Ріг став єдиним українським містом, яке підтримало танцювальний флешмоб. Танці на фоні залізного серця Кривбасу бачив і наш Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прем'єра у цирку

Долучитися до гри з культового фільму «Джуманджі» можна відтепер і в Криворізькому цирку. Прем’єра зібрала багато глядачів. На манежі - жонглери, акробати, гімнасти та справжнє сафарі з левами й тиграми. Трохи екзотики - у заключному сюжеті випуску.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізьких діток з пігментацією шкіри запрошують пройти огляд в обласній лікарні

10 травня, в межах проекту «Євромеланома» в Україні, проводитимуть скринінговий огляд дітей з пігментними новоутвореннями.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки