03 травня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 03.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 03.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Ремонт доріг у місті

Початок травня ознаменував у Кривому Розі черговий етап ремонту доріг. Техніка підрядного підприємства "Весташляхбуд", яке здійснює сезонні ремонти щодня курсує не лише центральними автомагістралями, а й на внутрішньоквартальних та прибудинкових дорогах. Сьогодні нові ділянки відремонтованих доріг з'явилися у Саксаганському районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З першого травня боржники платитимуть пеню

З першого травня за несвоєчасну оплату комуналки в Україні нараховуватимуть пеню. Таке передбачає нова редакція закону "Про житлово-комунальні послуги". Що думають про нововведення фахівці та городяни - про це в наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У гонитві за металом

Більше ста метрів контактного дроту - і години простою тролейбусів. Під час тривалих вихідних металісти - не відпочивали. Тепер комунальні підприємства рахують збитки. Менш як за півріччя "Міський тролейбус" внаслідок розкрадання втратив понад 20 тисяч гривень. З подробицями - Олена Павловець.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жінку збили на пішохідному переході

Сьогодні вранці в Саксаганському районі сталась аварія. Легковик збив літню жінку на пішохідному переході по вулиці Володимира Великого. Наразі постраждала перебуває в реанімаційному відділенні «тисячки». Обставини аварії з’ясовує поліція.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мобільний офіс "Візи"

Удосконалений формат роботи пропонує криворіжцям мобільна "Віза". З квітня мобільний офіс доставляє до мешканців віддалених мікрорайонів спеціалістів підприємств комунальної сфери, а з травня - ще й співробітників поліції. З якими питаннями можна звернутись до правоохоронців під час такого прийому, знає Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Благодійна акція "Діти Кривбасу - дітям Донбасу"

“Діти Кривбасу - дітям Донбасу” - таку назву має благодійна програма, започаткована три роки тому громадськими організаціями Кривого Рогу. Благодійники надають допомогу дітям, які перебувають у зоні конфлікту. До великодніх свят діти з Донецької області отримали від маленьких криворізьких волонтерів смаколики, іграшки та інші цікаві подарунки. Доправити гостинці до адресатів допомогла мерія.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У місті поливають дороги

У Кривому Розі поливають дороги. Роботи ведуть вночі та рано-вранці, поки немає інтенсивного руху на вулицях. Зрошують головні автошляхи міста, оснащені зливною каналізацією. Такі заходи передбачає міська екологічна програма. Для забруднених міст пилопридушення - ефективний спосіб покращення довкілля, кажуть екологи. Дороги зрошуватимуть водою до жовтня включно.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
60 років гірничо-транспортному цеху Центрального ГЗК

60 років тому разом із запуском Глеюватського кар'єру було засновано гірничо-транспортний цех №1. Зараз тут працюють за три з половиною сотні професіоналів – тих, хто обслуговує кар'єрну техніку та водить її гірським серпантином. З нагоди ювілею подивитись, як продовжують справу їхнього життя наступники, на підприємство завітали ветерани цеху. Про моменти та емоції зустрічі поколінь транспортників - у нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустріч з Дмитром Афанасьєвим у Центрально-Міській гімназії

«Розкажи, як твої справи» - так назвали цикл зустрічей у Центрально-Міській гімназії. У невимушеній, родинній обстановці своїм життєвим досвідом, професійними і творчими досягненнями з учнями і педагогами діляться випускники. Як справи у Дмитра Афанасьєва - колишнього учня, а нині – викладача та письменника - слухала Альона Павловець.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З фронту - з чотирилапим другом

Чотирилапий товариш по зброї. Цуценя, яке зростало на передовій, з криворізькими бійцями відтепер подорожує криворізькими школами. Центр поводження з тваринами запросив ветерана АТО Олександра Ковальова і його незмінну супутницю, розповісти історію їх фронтової дружби учням 22-ої школи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відкрили тренажерний майданчик

На вулиці Ярославській, що в Інгулецькому районі, сьогодні відкрили новий тренажерний майданчик. Активну участь в його будівництві взяли промислові підприємства міста. Тепер у дітей і дорослих, які мешкають у цьому житломасиві, з'явилася реальна можливість займатися спортом. Першими випробували тренажери вихованці відділення вільної боротьби другої спортивної школи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вручення премії імені Володимира Гончара

У місті відбулась перша церемонія нагородження переможців конкурсу на здобуття щорічної журналістської та блогерської премії імені Володимира Гончара. Премію заснувала родина знаного криворізького журналіста, колишнього руданівця. Її лауреатами стали Владислав Смоляной - за фільм про аварію на шахті імені Фрунзе, яка сталася 40 років тому. Журналістки Наталія Чайковська та Світлана Романенко - за матеріали на гостросоціальні теми. Разом з дипломами і грошовою винагородою переможцям вручили символічні статуетки авторства криворізького скульптора Михайла Маркіна.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зоряне небо Інгульця

У спеку і в холод, в дощ і сніг у мешканців житломасиву Інгулець буде своє зіркове небо. Тисячі ліхтариків розташувалися на 10 кілометрах полотна й стали органічним обрамленням площі на проспекті Перемоги. Допоміг зробити зіркове небо Інгулецький комбінат.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки