05 травня 2019

У Кривому Розі ДТП закінчилось стріляниною і пораненням водія

Патрульні Кривого Рогу оперативно розшукали водія Таврії, який у суперечці поранив іншого шофера. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Глобальні завдання Центру електронних платежів

Тотальний контроль за якістю перевезень у місті. На сесії міськради у квітні ухвалили рішення про створення нового комунального підприємтва "Центр електронних платежів". Новація покликана забезпечити пасажирів принципово відмінною від існуючих нині системою перевезень. Одним із головних принципів роботи Центру є поступова відмова від готівкового розрахунку у транспорті і розробка єдиної системи оплати і контролю. Яна Богославська - у темі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Няня для дитини

Ідеальна няня – яка вона? Чи є в Кривому Розі попит на послуги нянь і чим краще керуватися під час вибору Мері Поппінс для своєї дитини? Хто така муніципальна няня і де її шукати? Відповіді на ці питання - у сюжеті Яни Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ВИЧеринка

Поширення ВІЛ-інфекції в Україні досягло рівня епідемії. Її розмах дозволяє оцінити ситуацію в країні як найгіршу в Європі. Серед лідерів розповсюдження інфекції - Дніпропетровська область. Найбільшому ризику піддається молодь. Саме для молодих криворіжців організація Тинерджайзер провела захід під назвою “ВИЧеринка”. Олена Мухіна розкаже більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сезон шашликів стартував

Сезон шашликів стартував. Пікнік на природі – це завжди весело і смачно. Що приготувати на вилазку вдома, а що можна зробити на місці? Як правильно вибрати м'ясо та до м'яса? Як поводитися у лісі, аби не зіпсувати уік-енд? Про це - у сюжеті палкого любителя шашликів Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Караоке на майдані" у Кривому Розі

Заспівали по криворізьки. До Кривого Рогу завітав відомий шоу-мен проекту «Караоке на майдані» Ігор Кондратюк. Шоу зібрало криворіжців на площі проспекту Перемоги. За перемогу боролися 10 учасників, намагаючись завоювати любов глядачів. Співала в караоке і наша Людмила Васюта.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фільм журналістів "Рудани" "Літопис Чорного тюльпана" покажуть у Дніпрі

Завтра в Дніпрі покажуть документальний фільм, знятий нашими колегами-журналістами "Рудани" - на Донбасі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Двохметрова пастка. Криворізькі рятувальники витягнули коня, який застряг у колодязі

5 травня рятувальники допомогли коню, який застряг у каналізаційному колодязі на вулиці Чорноморська Довгинцівського району.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Поліцейські розшукали 16-річного учня Криворізького авіаколеджу у Дніпрі

Працівники сектору ювенальної превенції розшукали 16-річного учня Криворізького коледжу Національного авіаційного університету Максима Іванова. Хлопець перебував у Дніпрі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
108:106. Криворізькі баскетболісти переграли на виїзді БК «Тернопіль» в овертаймі

4 травня у Тернополі відбувся перший матч 7-го туру другого етапу Вищої ліги України з баскетболу. БК «Кривий Ріг-КНУ-КДПУ» зіграв з місцевим БК «Тернопіль-ТНЕУ». Команду Сергія Корабльова тернопільці двічі переграли у матчах першого кола у Кривому Розі, – повідомляє «Спортивний Кривбас».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
IRON BATTLE. На криворізькому Арт-Майдані відбувся фестиваль хіп-хопу

4 травня на криворізькому «Арт-Майдані» відбувся танцювальний фестиваль хіп-хоп культури. Це вже четвертий фестиваль такого формату. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
На кладовищі у Кривому Розі вандали руйнують могили

На Бажанівському кладовищі вандали зруйнували могили у пошуках металу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі сьогодні ясна сонячна погода. Без опадів. +9..+22

На криворіжців чекає сонячний день, тільки ввечері на небі з’являться хмари.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА